как да предпазим пода от корозия?
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
как да предпазим пода от корозия?
значи поразрових се с търсачката, намерих за измазване с боди и някви други подобни....обаче ме интересува един друг варянт за който ми споменаха - колата отдолу се измазва с нещо подобно на смола (или дзифт ли се викаше едно таково черно), слоя е бая дебел доколото разбрах (сигурно 1-2-3 мм)....та някой чувал ли е за таково животно и ако да може ли да даде повече информация за ефекта и самата услуга (къде, как,колко)
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 18:22, променено общо 1 път.
- Martin_bg1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- bobcho
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN 1997
Това черното , мекото е някаква химия с гумени стружки вътре.На моя Пасат си е заводско обработен целия под.
Един чичка на времето ми беше казвал да се намаже пода отвътре под мокета със смес от бензин/кореселин и кофички от кисело мляко.Става на лепило и после се втвърдява.Колко е ефекта от това не знам.
Един чичка на времето ми беше казвал да се намаже пода отвътре под мокета със смес от бензин/кореселин и кофички от кисело мляко.Става на лепило и после се втвърдява.Колко е ефекта от това не знам.

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- bobcho
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN 1997
Andrian_VT написа:Ако не се лъжа почти всеки поизводител на бои произвежда такова чудо. Не знам как се казва но знам, че Боди има такова с три еднакви цифри на кутията или 666 или 999 беше. Една кутия от 1л. струва 10-тина лева.
Отиди в някой магазин за авто бои и питай, те най-добре ще ти обяснят.
Body 999 е!Черно е на цвят

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”