Колеги снощи ми нарязаха двете гуми с нож доста големи дупки.И по случайност видях колата и човека и знам номера на колата,модела издирих и адреса на човека-изрод който направи това.
Въпроса ми е как да постъпя според вас.Ей сега ще отида да подам жалба в полицията,но ми казаха,че щета под 480 лв не подлежала на внимание.
Май ще се прибягва към саморазправа с отмъщение.
Ако някой има други идеи моля да сподели,преди да съм го линчувал този.

Нарязаха ми гумите
- tiho_madjarov
- Автомобил:
- Двигател:
- tiho_madjarov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Нарязаха ми гумите
Преди месец една комшийка от блока некадърна правеше една маневра на паркинга и ми подпря доста сериозно голфа отзад на левия калник.Смачка го.Ходих при майстор и той ми каза 150 лв ще ти струва.Казвам и аз на нея и тя ми праща две хърби да преговарят с мен-много пари съм искал,те щели да ме заведат на добър и по-евтин майстор.Аз им казах,че държа на моя човек и това е.Дадоха ми парите,оправиха ми колата за 3-4 дни и всичко е ок.Обаче до снощи към 21ч.
Стоя си и чувам много яко издишане на въздух.Излизам на балкона и гледам едно зелено ауди Б4 спряло зад моята кола и е на габарити и никой не се вижда.Точно след 5-6 секунди един се изправя беше клекнал между моята кола е една друга качва се най спокойно в неговата кола и тръгва леко.Моите гуми на джанта.Аз хвърча надолу по стълбите на блока да го гоня изпуснах го за 4-5 метра,обаче записах номера и всичко.Изнамерих информацията за него.
Въпроса ми е какво да правя сега.
Стоя си и чувам много яко издишане на въздух.Излизам на балкона и гледам едно зелено ауди Б4 спряло зад моята кола и е на габарити и никой не се вижда.Точно след 5-6 секунди един се изправя беше клекнал между моята кола е една друга качва се най спокойно в неговата кола и тръгва леко.Моите гуми на джанта.Аз хвърча надолу по стълбите на блока да го гоня изпуснах го за 4-5 метра,обаче записах номера и всичко.Изнамерих информацията за него.
Въпроса ми е какво да правя сега.

- pavlingm
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AFN
- Контакти:
В МВР-то! Саморазправите не водят до нищо добро. Ако лесно можеш да го свържеш това с комшийката, заведи полицаите направо при нея.
дам
коментара ми може да е само - малък. но много прост, жалък и мизерен народ сме
полиция няма да ти помогне със сигурнст - освен ако нямаш познати такива и да ги сплашат
или - вземи 2-3 ма яки приятели и ги респекктирай (психически)- да си платят и те за щетата и да знаят, че знаеш
коментара ми може да е само - малък. но много прост, жалък и мизерен народ сме
полиция няма да ти помогне със сигурнст - освен ако нямаш познати такива и да ги сплашат
или - вземи 2-3 ма яки приятели и ги респекктирай (психически)- да си платят и те за щетата и да знаят, че знаеш

- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Подозирам, че тая тема ще се превърне в адския спам.
Отиди в Полиция-та!
Пробвай по нормалния, европейски начин. Нали и без друго почваме малко по малко да ставаме полицейска държава. При такива обстоятелства би трябвало да се обръщат внимание на случаи като твоя.
Но
Понеже всички знаеме, че няма да има никакво развитие и няма да останеш доволен -
само яката тояга за тия копелдаци и тва е!
Отиди в Полиция-та!
Пробвай по нормалния, европейски начин. Нали и без друго почваме малко по малко да ставаме полицейска държава. При такива обстоятелства би трябвало да се обръщат внимание на случаи като твоя.
Но
Понеже всички знаеме, че няма да има никакво развитие и няма да останеш доволен -
само яката тояга за тия копелдаци и тва е!
- tiho_madjarov
- Автомобил:
- Двигател:
Аз досега се разправях с нея.Тя казва,че нищо не знае по въпроса.Даде ми номера на тоя пич дето идва при мен,но сега се оказва,че не е той.Имената не съвпадат-единия е Николай, колата се води на някакъв Живко.
Опасявам се,че полицията нищо няма да свършат,защото не искат.
Този ще плаче много дето го направи това,но първо ще пробвам с полицията и после започва да работи
.
Яд ме е,че гумите са нови на 10 000 км са.Дадох сума ти пари за тях и сега като ги гледам с тези дупки
Опасявам се,че полицията нищо няма да свършат,защото не искат.
Този ще плаче много дето го направи това,но първо ще пробвам с полицията и после започва да работи

Яд ме е,че гумите са нови на 10 000 км са.Дадох сума ти пари за тях и сега като ги гледам с тези дупки

- KRASUGATA
- Автомобил:
- Двигател:
Отивате двама-трима помпани и ги почвате с психологични атаки - да знаят кой е баш Баро.
Може и малко шамари да се усетят, че не сте само въздух.
p.s. Полицията няма да свърши работа, а и да свърши не е сигурно, че ще спрат да вандалстват,
даже напротив - може повече да се изнерват, че си ги накиснал.
Може и малко шамари да се усетят, че не сте само въздух.
p.s. Полицията няма да свърши работа, а и да свърши не е сигурно, че ще спрат да вандалстват,
даже напротив - може повече да се изнерват, че си ги накиснал.
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Според мен в полицията нищо няма да се получи. Знам го от опит. Ако толкова искаш да му отмъстиш разбери къде спира и му разфасовай колата. И си вземи нещо за сувенир. Аз лично не бих се занимавал
И на мен са ми резали гума и повече не повториха.

- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А и още нещо - като познавам българското племе , ако го намериш и го набиеш, най- много да си намериш колата на сол следващият ден. 

- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
Или го тепаш или не правиш нищо! С полиция само по-зле ще стане.
За пример: на баща ми му откраднаха (поредния) скъп къртач преди 3-4 години (даваше ги под наем). Полицията издири човека, който се оказа, че живеел в Разлог. Миналата година се почнаха едни дела... не питай. До момента баща ми е ходил 4 пъти до Разлог. Писа писма, че не иска нищо и не помни нищо и не го познава ония...само и само да не го занимават вече. Е хубаво, ама ония умря и са се подновява делото към останалите от "бандата" и познай-баща ми вчера пак беше в Разлог. Да е.а и смотаната ни правораздавателна с-ма!
За пример: на баща ми му откраднаха (поредния) скъп къртач преди 3-4 години (даваше ги под наем). Полицията издири човека, който се оказа, че живеел в Разлог. Миналата година се почнаха едни дела... не питай. До момента баща ми е ходил 4 пъти до Разлог. Писа писма, че не иска нищо и не помни нищо и не го познава ония...само и само да не го занимават вече. Е хубаво, ама ония умря и са се подновява делото към останалите от "бандата" и познай-баща ми вчера пак беше в Разлог. Да е.а и смотаната ни правораздавателна с-ма!

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Ходи при него и му кажи да ти плати гумите, вероятно ще го направи като разбере че знаеш къде да го намериш 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Като го намериш, му кажи че си го снимал и че ще го дадеш на съд ако не ти върне парите.
С бой гуми няма да си купиш.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
desislav69 написа:Като го намериш, му кажи че си го снимал и че ще го дадеш на съд ако не ти върне парите.
Или отиди в Полиция-та!

Жалба за начало...
- tiho_madjarov
- Автомобил:
- Двигател:
Ей сега мисля да отивам в полицията да пусна една жалба да видим какво ще стане.Според мен нищо,но съм длъжен да опитам.
А той,че ще яде голям бой ще си го яде.И колата му ще пострада,но едно по едно ще са нещата за по дълъг период,да му е гадно.
А той,че ще яде голям бой ще си го яде.И колата му ще пострада,но едно по едно ще са нещата за по дълъг период,да му е гадно.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”