Дрънкане на таблото

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
jafara
Автомобил:
Двигател:

Re: Дрънкане на таблото

Мнениеот jafara » Пет 24 апр 2009 17:47

Абе скърцат си и тва е ... твоя явно е некъв уникат ;)

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пет 24 апр 2009 20:03

Човек не знам в Пазарджик как ви поддържат пътищата, обаче в София е много зле ( особено около моя квартал и по пътя до работа ) Аз тия 17'ки дето ги търкалям ги помпам здраво, но нещото което усетих когато сложих зимните 15'ки беше че разлика имаше много малка и то само на павета.. на що годе равни участаци вози много яко и тихо, но минеш ли през няква леко крива шахта или хубавите павета става ад ... и на павета карам с 20-30км/ч ..

Потребителски аватар
mopowah
Автомобил: 2021 VW ID3 Pro Performance Max
Двигател:

Мнениеот mopowah » Съб 25 апр 2009 16:03

Хахааа, дрънкането от таблото се оказа разкачен модул на hands-free инсталацията, който е в метална кутийка и дрънкаше яко. Сега го залепих на мястото му от ляво на жабката, подпрях го с малко дунапрен и в колата се чува само мъркането на мотора... мммммррр

:banana

Потребителски аватар
to4ko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот to4ko » Съб 25 апр 2009 17:11

е при мен се оказа,че е след смяна на стъклото нещо не са уплънили стъклото както трябва и след моя намеса вече няма дразнещ звук ,но все пак ако карам 2 дена из София по "хубави пътища" ми се разскърцват яко корите.Това разбира се се оправя след като съм карал малко по готин път (които са малко)

Потребителски аватар
BigTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BigTo » Съб 25 апр 2009 17:26

longora написа:Човек не знам в Пазарджик как ви поддържат пътищата, обаче в София е много зле ( особено около моя квартал и по пътя до работа ) Аз тия 17'ки дето ги търкалям ги помпам здраво, но нещото което усетих когато сложих зимните 15'ки беше че разлика имаше много малка и то само на павета.. на що годе равни участаци вози много яко и тихо, но минеш ли през няква леко крива шахта или хубавите павета става ад ... и на павета карам с 20-30км/ч ..

Определено пътищата са ни много по-добри от тези в София, но аз съм почти всеки ден в Пловдив, но пак нямам проблеми, явно си е до кола, или както каза някой до музика.

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Съб 25 апр 2009 18:25

Абе май всичко е много относително ... адски много фактори има ... Музиката наистина помага, но пък не може постоянно да се кара на силна музика. BigTo и аз отвреме на време си ходя до Пловдив да видим какво прави топля град и мисля че пътищата са по-зле от София :) Поне преди година беше така ...
П.С. Този Hands Free модул дали го имам аз защото в таблото имам 2 дупчици за телефон .. пък имам някакво леко прискърцване точно в средната конзола ..

Потребителски аватар
ligustrum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ligustrum » Съб 25 апр 2009 21:50

baciko написа:не ми скърца изобщто ништо,само като много усиля музиката от басовете се чува леко дрънчене,мисля че това е нормално.колата ми е пасат Б5 тди 2000г

:063: ..извинявам се,ама на мен пък много ми думкат басовите,като ги усиля mhihi

иначе,аз си лепнах между някои по-големи процепи от уплатненията за врати(тези силиконовите)пример-между конзолата на мигачите и таблото в частта пред километража-при В3.във вратите,ако ти няма изолаторите(фабричните)също с самозалепващи уплатнения там където минават пръчките за отваряне на вратите.даже някъде прибегнах и до чист черен силикон.и аз съм фен на тишината в една кола,па макар и не ролс ройс mhihi

Потребителски аватар
Nicks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nicks » Пон 15 юни 2009 20:54

е скърца и скърца нямаааа , разгледах руския форум ама не помогнаха много с разколачването на таблото.Като го отворих от дясната страна(краината тапа на таблото) ко да видя то лудница.тоз айр баг мннооооо пречи и бях се заканил и него да разкачам.И понеже моито табло скърца като изпадне в ниски обороти колата, точно в една точка мн гадно трака(намира се дясно над айр баг-а)и от вътре на таблото видях 4е точно там има една планка от краи до край(кадето се вижда де) с 2 болта абсурт да се стигне до там .Единия го затегнах малко имаше как ама другия абсурддд.Опраи се колата за 2-3 дена и после пак.Решението музикааааааааааааа(тая събота може и аир баг-а да смукна ако не ми се отвори в ръцете)

Потребителски аватар
Nicks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nicks » Пет 11 юни 2010 10:43

Успях да притегна гайките и вече съм 6т. , щети: 2 счупени пластмаси на контра щипкте.
Махнах цялата жабка интересно че маи и преди мен са я махали (джалатската) разкачих AirBAg-a , който бая тежеше.Показаха се 6 гаики от който 1 беше малко разхлабена.Притяга се всичко зверски и се затваря :D
При мен проблема е че автоматаика много вибрира(двигателя) като спира на D или R докато падне на празен ход

Върни се в “Passat”