Нарязаха ми гумите
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Re: Нарязаха ми гумите
А после ако не стане нищо със жалбата - знаеш. И гледай така да го направите, че после да го е страх да доближи колата ти 

- mafiota_a4
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN 09.1998
Колега щом не се занимават с по-малко от 480 лева намери някой гумаджия приятел да ти изкара една касова бележка за 500 и няколко лева и им я представи.Така няма ли да стане???Със саморазправа може да спечелиш,но може и да ти надупчат и останалите гуми.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Саморазправата те вкарва в омагьосан кръг, ти ще чупиш, той ще ти чупи и така... или му вземи пари или се свържи с някви джамбази да му приберат колата на цяло 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
КОлега ако си сигурен кой е и познаваш човека, знаеш всичките му КУрдинати, изчакай нека мине 1 година, и емни работата приСърце! Коктейл Мулотов, и привършваме с работата 

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Разумният избор - иди в полицията, като не забравяш, че имаш приятел за свидетел. Или двама дори:-)
Емоционалният избор - силикон за прозорци нали знаеш какво е? Е, и по колите има тва онова да се запълни с него, особено по разни ауди-та
Емоционалният избор - силикон за прозорци нали знаеш какво е? Е, и по колите има тва онова да се запълни с него, особено по разни ауди-та

-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз си мисля, че ако ги намериш и ги пребиеш, после и те ще те бият и така няма край. Купи си нови гуми и така. Едва ли ще се върнат. Или поне изчакай няколко дена да не си толкова ядосан, че ще направиш някоя глупост.
- Rad3v
- Автомобил: Vw Golf 4 TDI
- Двигател: ARL 2000g
- Контакти:
От саморазправа няма да ти върнат гумите, отиди до МВР-то подай жалба и ако вече Те нищо не напрваят се вземи ти в ръце и по-какъвто и да е начин се опитай да си вземеш това, което е твое ;]
-
- Автомобил:
- Двигател:
Няма смисъл от саморазправа, незнаеш на какъв човек може да попаднеш? Струва ли си за едни гуми да те прибият? Отиди при него и се опитайте да се разберете нормално. Кажи му, че имаш свидетел и ако ти плати гумите няма да даваш жалби и прочее, но според мен е прибързано и необмислено да се почват някакви такива саморазправи, щото и двамата ще си ходите със счупени коли.
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,от полицията няма смисъл,казвамтиго от припатил,ти олекна с две гуми,аз с доста повече,човеко го знаеме,има солидни доказателства и до там.Не се стигна до саморазправа,че е от семейството,иначе щеше да е в болницата.Но най важното е че в полицията ми казаха да пия една студена вода,защото колата ми била много стара и разбираш ли с удар,с една дума за 500лв според тяхната оценка,абе какво дати кажа,според мен опитай с полицията и едновремено се подготви за операция респект и му таковай майката на тоя галош 

- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
според мен най-добре да го хванете и да го изнасилите.
Ще го е срам да пусне жалба, но пък няма да забрави цял живот
Ще го е срам да пусне жалба, но пък няма да забрави цял живот

- tiho_madjarov
- Автомобил:
- Двигател:
То хубаво да го изнасилим,ама нямам такива приятели дето налитат на мъжко.
Този ще се моли като го хванем
и ще съжалява цял живот,че го е направил това.

Този ще се моли като го хванем

- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Айде полазвайте го 

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Ако знаеш кой е човека, викаш 2-ма 3-ма с тебе, отивате му на гости и му казваш да ти плати гумите,ако не иска му вземи там печка хладилник и телевизор...!
Ако чакаш полицията да ти свърши работа...
Ако чакаш полицията да ти свърши работа...
- golf2_forever
- Автомобил:
- Двигател:
направо отивай и му онищожи колата няма кво да се занимаваш с нашите милиций никакъв няма да го обръснат събирай таифата и отиваи до тях на саморазправа
- tiho_madjarov
- Автомобил:
- Двигател:
Аз незнам само тези саморазправи дали няма да завъртят една безкрайна спирала от отмъщения и накрая и аз няма да имам кола и той няма да има такава.Стоя тука и си мисля най удачния вариант и все още немога да го измисля.Пределно ясно ми е,че полицията няма да си мръдне пръста за 2 гуми.А самото отмъщение може в такава беля да ме вкара,че като се знам ще го видя този и няма да мога да се озаптя и ще стане лошо.
Ще мисля какво да правя,но все още несъм го измислил.Че ще има бой ще има,но трябва така да се направи хитро.
Ще мисля какво да правя,но все още несъм го измислил.Че ще има бой ще има,но трябва така да се направи хитро.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”