djdarkness написа:точно решетката е нещото което най си ми харесва в тази кола !! ! !

според мен без него е по красиво вентото да кажеш да са  грозни фаровете крии ги  ама те са хубави и като се виждат целите по ми харесва, но всеки си има вкус
  според мен без него е по красиво вентото да кажеш да са  грозни фаровете крии ги  ама те са хубави и като се виждат целите по ми харесва, но всеки си има вкус    Но поне не си направил грешката да сложиш фарове от Г3 на Вентото незнам защо ги слагат като е меко казано отвратително грозно с тях и да я мразя колата пак не бих и причинил това
 Но поне не си направил грешката да сложиш фарове от Г3 на Вентото незнам защо ги слагат като е меко казано отвратително грозно с тях и да я мразя колата пак не бих и причинил това  
lancerr написа:djdarkness написа:точно решетката е нещото което най си ми харесва в тази кола !! ! !

И аз така мисля
Този грил както го нарече незнам как се казва не съм толко запознатспоред мен без него е по красиво вентото да кажеш да са грозни фаровете крии ги ама те са хубави и като се виждат целите по ми харесва, но всеки си има вкус
Но поне не си направил грешката да сложиш фарове от Г3 на Вентото незнам защо ги слагат като е меко казано отвратително грозно с тях и да я мразя колата пак не бих и причинил това

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 56 госта