Bobi_S13 написа :
един мармот завива шоколада в калник от опел

Bobi_S13 написа :
един мармот завива шоколада в калник от опел
Dead man написа:Bobi_S13 написа :един мармот завива шоколада в калник от опел
![]()
![]()
G60 написа:MK4 написа:И аз съм с фланци FK алуминиеви с TUV, тия правеници от Гошо и Пешо не си заслужават риска, не е шега работа това!
А тия дето са правени от "Ханс" в някой гараж дали са по сигурниФК не е фирма производител,повечето им артикули са правени най вероятно от "бай Ото_стругаря"
groznika написа:В стария завет пише:
"Изход 21:24
око за око, зъб за зъб, ръка за ръка, нога за нога,"
Препикай го и ти него!
venckata написа:(в момента колата е без кристалните варове и ксенона и не са включени в цената)
enigma79 написа:tiho_madjarov написа:Аз незнам само тези саморазправи дали няма да завъртят една безкрайна спирала от отмъщения и накрая и аз няма да имам кола и той няма да има такава.Стоя тука и си мисля най удачния вариант и все още немога да го измисля.Пределно ясно ми е,че полицията няма да си мръдне пръста за 2 гуми.А самото отмъщение може в такава беля да ме вкара,че като се знам ще го видя този и няма да мога да се озаптя и ще стане лошо.
Ще мисля какво да правя,но все още несъм го измислил.Че ще има бой ще има,но трябва така да се направи хитро.
Добре тогава комбинирано.Лека музика за настроение,после един як пердах
и накрая за да мълчи един ебан
без вазелин
ISRalien написа: Ако искате и да си говорим на "Вие"?
Velko написа:chefito написа:Velko написа:Barboukov написа:Аз се заключвам, че жената все вика щяла да ме изхвърли от колата дето съм я ядосвал.
Махахах..Затвори я в багажника и си джиткай спокойно
Лесно ще скочи през кората и ще го изненада в гръб....не си е работа....
За тази работа си има едни устройства наречени свински опашки.Като шава я щраква и после си пуска "I feel good"
calm написа:f1ka написа:доста е скъпичко .. .. Мерси колеги отказвам се ...![]()
![]()
![]()
![]()
Ще си гледаме кокерчето
Абе, то и жената да я държиш не е евтино, ама...
vaskoto1 написа:аз не пиша в бгмамма. защо?
huntersds написа:!бендикса изпуска понякога иначе е перфектен
vidolov написа:!зех АБФ преди известно време беше апсолиутно дествен от един военен,
golfer написа:Да фанеш па да ме разходиш малко...
1. английски не разбирам и дългия пост ми е през...
2. от софтуер не вдевам -> отново ми е през...
3. прави ми проблем само тука в този форум и вече отново ми е през...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 49 госта