Ккато натисна копчето за регулиране на ел.огледалата надясно и почна да въртя,дясното огледало се мести нормално и си работи.А като дам на ляво,лявото моторче се чува как се върти но самото огледало не помръдва.Един път като нагласях дясното огледало и лявото се премести малко.Защо така и какво трябва да се направи? ГОЛФ 4 1.4
Моторчето ли е проблем или огледалото,самото огледало е удряно според мен
Странично ел. огледало ГОЛФ 4
- LiRiX
- Автомобил: SEAT LEON
- Двигател: AUS 2001
Re: Странично ел. огледало ГОЛФ 4
Самото огледало има едни щипки които се "щракват" на моторчето. По принцип, ако го натиснеш малко по-силно с 5 пръста (тоест с равномерно усилие) ще щракне. Но за по-сигурно, ако искаш го извади с отверка, но внимателно и не набивай отверката повече от 2-3см навътре.
- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
Обърни внимание на червените кръгчета на снимката. Тези щифтове понякога излизат. Ябълковидни са, така че само с натискане си влизат на място. Ако са счупени ще купуваш ново огледало.
Ще пробвам до го натисна лекичко навътре,дано стане.А едно ново огледало колко лв е ~ ?Страно е,че като местя дясното огледало и лявото се мести съвсем малко,а иначе като пробвам да местя само лявото нестава.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Имам същия проблем. 

Има опитах да вкарам огледалото навътре но ефекта е същия.Не разбрах обаче защо като местя дясното и лявото се мести съвсем леко в някаква различна посока и ми обърква всичко?
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
godfadar написа:Има опитах да вкарам огледалото навътре но ефекта е същия.Не разбрах обаче защо като местя дясното и лявото се мести съвсем леко в някаква различна посока и ми обърква всичко?
Така си е...аз свикнах....

Може ли да сложа обикновено огледало на мястото на лявото ел.огледало,като дясното ел. което работи си остане?Каква е цената на ел. и обикновеното,знаете ли?
- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Извинявайте колеги ако някъде е писано...как се маха само стъклото на страничното огледало? Отказа ми подгряването на дясното. Преди две години Ваското ми го оправи за 20 лв, ама сега гледам че се продава стъклото с подгряване за 25 лв и искам да си го сменя.
- martinesto
- Автомобил:
- Двигател:
Аз също имам подобен проблем.Не ми работи подгяването на лявото огледало,като дясното си загрява нормално.Опитах се да го сваля за да видя какъв е проблема,като развих болтовете от долната част които се намират под едни тапички.Пластмасовата част започна да играе,но не можах да сваля стъклото и се отказах да не го потроша.Как да го разглобя и къде да търся неизправността ?
Колега извинявай,че ти ползвам темата !
Колега извинявай,че ти ползвам темата !

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”