Имате ли "оръжие" в колата, какво е то и защо го носите ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Имате ли оръжие в колата?

ДА
136
48%
НЕ
147
52%

Общо гласове: 283
Потребителски аватар
stypkata
Автомобил: Golf 3AEK+BMW318i + Jumper 2013
Двигател: AEK

Re: Имате ли "оръжие" в колата, какво е то и защо го носите ?

Мнениеот stypkata » Съб 12 юни 2010 18:11

Aз имам една лека картечница в багажника ,АК-47 под седалката и един Desert Eagle в жабката за всеки случай

Потребителски аватар
HukuTyY
Автомобил: Vw Passat B4
Двигател: ABF 16v

Мнениеот HukuTyY » Съб 12 юни 2010 18:36

Нямам оръжие в колата и несмятам да имам.Ако стане нещо ще изляза и щесе разбера с човека от среща,нали сме хора все пак.Ако вече нестане с добро :beat_butt2 но това само в краен случай.Нали всички се борим България да не е от третия свят :beer

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Нед 13 юни 2010 6:57

Аз вече имам оръжие в колата.Днес сутринта в жабката сложих едно джобно ножче - червено, има вилица (да хапвам), пила(ако счупя нокът), тирбушон (да изкормвам с него разни неща), две ножчета ( за реззкане) и отвертка ( за стабилни ремонти по колата). :Mr Green Fun По натам мисля да ъпгрейдна с гранатомет, но засега е само проект ще видим как ще се развият нещата...

Потребителски аватар
Viktor_99
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Viktor_99 » Нед 13 юни 2010 9:27

Неам такива екстри, за да не се изкуша да ги ползвам :)!

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Нед 13 юни 2010 9:38

Не знаеш срещу кого излизаш,така ,че може да ти го наврът в г...!!!Нямам и не смятам да слагам ,винаги съм се разбирал по човешки.
Там един колега писа ,че приятелят му им почуквал по джама с пистолета!!Малко по голям съм и ще му кажа ,че всеки батко си има батко!
Пожелавам на всички колеги каквото и да носят да не се налага да го използват!Успех!

Потребителски аватар
gapeto_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gapeto_ » Нед 13 юни 2010 13:00

И аз исках да си купя газов пистолет по едно време, но си казах, че няма смисъл.Хора сме все пак.Ако стане нещо ще се разберем надявам се :) Макар че доста пъти съм се ядосвал и ми се е искало да изкарам пистолет, ноо ... death

Потребителски аватар
veso-golfa
Автомобил: Golf 3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veso-golfa » Нед 13 юни 2010 13:21

аз си нося под седалката воден пистолет ако се наложи да го използвам :063:
нямам оръжие не ми и трябва

Потребителски аватар
Booster
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Booster » Нед 13 юни 2010 16:37

Амии имам да едно не мноо голямо но доста остро ножче в жабката и една стабилна бухалка не съм ги ползвал единствено ножа за да си обеля някоя ябълка mhihi но все пак не се знае кой ше срещнеш по нашите гладки и без грам дупки пътища :)

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Нед 13 юни 2010 20:50

Колеги ,всеки греши и аз много пъти съм вземал предимство ,но се извинявам ,след като съм виновен и винаги съм се разбирал.Едно време винаги бях в мелето и къде биех къде ме биеха ,но рабрах ,че има по разумни начини да се разбереш.Дано съм бил полезен на по младите ,защото знам как ври кръвта им!!

m_veskov
Автомобил: Golf 4 16V
Двигател: 2002 BCB

Мнениеот m_veskov » Нед 13 юни 2010 21:05

Нося един газов пистолет в жабката и бухалка в багажника. Никога не се знае къде, какво ще се случи. :да:

Потребителски аватар
stypkata
Автомобил: Golf 3AEK+BMW318i + Jumper 2013
Двигател: AEK

Мнениеот stypkata » Нед 13 юни 2010 22:36

Най-много ме е яд на някакви мазни шишковци,дето като са 120кг мазнотии се мислят за богове и че всичко им е позволено и че никой нищо неможе да им каже ! Скоро един такъв мой приятел (110кг,1.90м),който до сега винаги като се кача в неговата кола се гаврешв с всички участници в движението ( в това число пешеходци ) . Не признава пътни знаци,предимство,мигачи ,кара като луд в града .Виках му стига така ще направиш някоя беля - абе кво ще ми направят ще ги счупя от бой.. Викам добре.Скоро пресякал пътя на някакво Audi Q7 ,слезли 2 мутри и той прекара 1 седмица в спешното с мозъчно сътресение! Е струва ли си тая дивотия и избиване на комплекси? На мен само веднъж ми се е случвало да се бия с един двуметров дангалак,който като съм 1,70 75кг си мислеше,че немога гък да му кажа,но щях да му сваля главата .Добре ,че имаше хора наоколо да го отърват,защото сега щях да съм в затвора.Той после се опита да ме съди,но щели да го водят за лека телесна щета и нищо неможел да ми вземе. Е за това в такива случай гледам да си премълча и да се направя на тъп,от колкото да се вкарвам в проблеми за някаква глупост.Най-лесната работа е да хванеш едно желязо и да го изпереш в главата на някой,но това никога не е решение на проблема!Напротив. Много ме е яд на такива ( колкото по-дебел и висок съм ,толкова повече права имам).

Потребителски аватар
dslm
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dslm » Пон 14 юни 2010 0:03

ключ 32 под седалката :banana

Потребителски аватар
ВАН
Автомобил: VW Golf II 1991 1.6 Keihin
Двигател: PN

Мнениеот ВАН » Пон 14 юни 2010 0:34

Множество подходящи педмети, но ги възприемам като "възможен ускорител за проблеми" :)
*Газов - за пуцане по сватби и банкети
*винаги наточено мачете 80тина см - за в джунглата
*брадвичка, заточен шансови инструмент, ключове, чук 15, тръби, колове - ползвам колата за служебна и много ме мързи да я подреждам и чистя :)

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Пон 14 юни 2010 20:54

В тази тема има наколко страшни проблясъци, смях се с глас особено на дилдото и вилата :063:
Иначе аз с хората се разбирам, не ми хрумвало да си използвам викторинокса или чадъра за тепане по улиците, но добра тема сте заформили де, хаха

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Вто 15 юни 2010 9:30

миналата седмица в Перник - без да искам да обидя колегите от там, ама паднах от смях. :mrgreen:
Значи - един изнервен перничанин доде не ме задмина доста зор видя - вярно, че карах бавно, не познавам добре града, ама то що свиркане и псувни... не си е работа
Както и да е - доказа се мъжлето, mhihi но нещеш ли, застигам го след два сфетофара. И кво да видя. Явно засякъл друг шофьор, защото колите не се бяха ударили. А вече народ седи и гледа сеир, няма как да се мине. И какво виждам - тоя слиза и вади една ТОЯГА, ама яка цепеница. Обаче и другия реагира бързо - вади бухалка. И като почнаха да мерят на кой му по дълъг..... :applause: Смех.... Ама явно и двамата бяха подготвени. А народа задръсти кръстовището и седи и се хили...
Хич не ми е ясно - освен да си изкара някой боя по този начин :beat_butt2 или най-малкото да отнесе счупено стъкло... друг смисъл от такова оръжие не виждам. Иначе става за избиване на комплекси....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”