Pioneer DEH2000R не работи
Pioneer DEH2000R не работи
Взех го от познат втора ръка щото свиха моя и до като събера пари все пак да не съм без нищо! Обаче има проблем! Стария ми беше сони и беше с две букси отзад! Този е с една букса и се наложи да купя разклонение! Купих... поставих СД-то тръгна-всичко му свети открива радио станции,самото СД също работи... обаче няма звук! Потърсих някаква настройка в менюто обаче нищо не открих! Някой може ли да помогне? Дали е от тая букса която купих доппълнително? Дали е скапана настройка? Нааправо се поболях вече с тва СД и днес като не тръгна-откачих!
- Jus7_Craz1
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Pioneer DEH2000R не работи
Колега правилно ли си го вързал ?
Ами то май няма каквоо да съм объркал!В СД-то влиза една букса а назад са две и от тея двете едната е д 4 кабела другата с 8 май че... и е ясно коя къде трябва да влезе! Антената също работи защото както казах когато го пуснах ми намери няколко станции и дори имената се изписват на диссплея! Също и сд-то пуснах и се чува как завърта диска сменям песните тръгват и секундите да се отброяват от песента! И всичко хубаво само че няма звук!
Ами аз тази букса която купих е същата към сд-то а назад буксите които излизат са две кафява и черна те също си влизат в това разклонение което купих! Нищо не съм свързвал просто букса в букса мислех че трябва да стане освен това като купувах разклонението(от ВИКИВАТ в Пловдив) бях със Сд-то и я пробвах че стана! Освен това ме питаха за каква марка става въпрос и ми дадоха точно за Pioneer!
Ето снимки на компонентите! На разклонението кафевия кабел който стърчи ми обясниха че бил оставен за нещо допълнително!
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега да не би да има6 по колата някоя окъсила колона и да се задеиства някаква за6тита на краиното стъпало на цдто и за това да няма звук.просто отка4и буксата с 8те кабела която е за колоните и пробваи с ван6на колонка с 2 кабел4ета да ги опира6 по обувките на буксата и виж дали 6те ина звук,ако няма зна4и е не6то по цдто 6том казва6 4е буксата е за са6тото цд.успех 

Мерси колега за идеите! Но аз все си мисля че по инсталацията всичко е Ок защото до преди да откраднат старото ми всичкоси беше супер и изобщо нямаше и намек нещо да се разваля! Все повече си мисля че е нещо от Сд-то защото е някакво старо и му личи че някой хич не го е пазил
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Ако всичко по инсталацията е наред и някой от кабелите не окъсява, може проблема да е в сд-то. Имах подобен проблем с един пайнер - оказа се изгоряло крайно стъпало.
То ако е това хич няма да си играя да го оправям ами ще изчакам малко и ще си взема ново! Просто ми се стори изключително странно че всичко му работи намира станции на радиото сд-то сменя песни и просто звука се губи някъде! Но в крайна сметка може би аз не разборам толкова и има някакъв необясним проблем! Здраве да е... Благодаря на всички колеги които се включиха и дадоха мнения и препоръки по проблема ми!
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега все пак провери вси4ко 4е както пи6е6 4е са го откраднали твоя,туко виж има кякои кабел окъсил от дърпането и е го вижда6,поогледаи и ако вси4ко наистина е наред зна4и цдто е заминало
.успех 

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Пробвай го на друга кола....
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”