Искам да изкажасолями благодарсности към тез момчета ,а именно:
Калин-Одата,Бобчо-от Монтана и Филип-Фичо,момчета благодаря че ви има как се казваше в една песен
Случката е следната:
В петък тръгва късно следобят към 18.00 часа от София за едно Видинско село защото имах спешна работа за вършене за събота и неделя.На спускане вече от Петрухан започна да ми мирише нещо странно,но продължих да карам до ОМВ-то на Берковица където спрях и какво да видя акумулатора пуши от двете страни и кипи-изхвърля яко електролит.Добре че си бях взел инструменти в колата и мултицет,оказа се че на високи обороти колата презарежда,тук се включи в ситуацията Калин

,който момчета организира с 3-4 тел.разговора да вземем нов регулатор нищо че вече беше 20.30 часа,смених ме го и тръгвам за Монтана,но малко преди Бързия пак почна да мирише,вада мултицета мера всичко е ОК,но това мирише,от там се прибрах на Монтана и взех на сестрами колата,а мойта я оставих на Бобчо

да я кара и тества при някой майстор да не би да има проблем с алтернатора.На другия ден ми се обади момчето и каза че проблема е в акумулатора и че нямало ядове с диод на алтернатора както имах съмнение.На края,но не по значение се яви и другя другар дека помогна,а именно Филип-Фичо,баце гулем си

,младежа даде един акумулатор да се тества и кара колата и да го ползвам до де си взема нов,и те така.
Момчета сила сте,Благодаря