skotis написа:Айфона е най-добър откъм всичко.
Няма спор по тоя въпрос

Надали ще ползвам друг телефон някога

skotis написа:Айфона е най-добър откъм всичко.
AmW написа:skotis написа:Айфона е най-добър откъм всичко.
Няма спор по тоя въпрос
Надали ще ползвам друг телефон някога
LILO&STICH написа:космична ли му е цената бе Ро
iPhone 4 струва $199 във версия с 16 GB флаш памет и $299 с вградени 32 GB. Предварителните поръчки ще започнат на 15 юни, а продажбите - от 24 юни в САЩ, Франция, Германия, Великобритания и Япония. През юли смартфонът ще се появи на пазарите в още 18 страни в черен и бял корпус. Едновременно с пускането на iPhone 4 Apple ще намали цената на предходния модел iPhone 3GS с 8 GB флаш памет до $99.
mk2_Golf83 написа:аpple квото и да си говорим тоя телефон най-много ме кефи, нищо че има малки недостатаци , само му трябва по голям дисплей 4инча + и да може да отваря флаш плейър и да се сменя батериятаи да е по евтини за България
иначе всичко друго ме кефи. и HTC стават ,но като дизайн програми и ос на айфона най-много ме радва
а сега излезна айфон 4 уникален е ама пак с 3.5 инча не могат ли да сложат 4 поне ,но ще дойде в България към края на годината,а до тогава ще видим какво ще излезне от конкуренцията. За мен е най-хубаво е да е смартфон.
Stefan написа:Гласувах за NOKIA, но за мен и Siemens са добри, въпреки че ги няма в анкетата
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта