съответно за да приберат некоя кинта трябва да делят

Bobi_S13 написа:като дадеш половината от печалбата на комисията дето тегли тиража
Bobi_S13 написа:защото членовете на комисията и техни роднини не могат да играят
съответно за да приберат некоя кинта трябва да делят
Vizor написа:Ако имаш достатъчно пари ще си купиш и президента...
One написа:ами в два поредни тиража да излязат едни и същи числа как ти звучи ????
тогава блесна с пълна сила как се манипулира тото
някой беше пропуснал да смени топките тогава и излезнаха пак същите
и всичко се потули, нали
One написа:ами в два поредни тиража да излязат едни и същи числа как ти звучи ????
Bubetooo написа:Само това ли е измамаАз мисля че всички такива "късметлийски" игри са измама!
Например вечер по телевизията,една красива девойка ни насърчава да познаем дадена думичка (коята е елементарна,с цел) за примерно 1000лв,ти трябва да се 10-я се обадил за да ти звъннат и да кажеш коя е
Bubetooo написа:А за тото-то и аз знам че от всички пуснати фишове се прави една комбинация,от коята няма 6-ца и се пускат точно тея числа
Някои туроператори обмислят специални пакети за тототуристи, в които освен традиционната програма се предлага и посещение на пункт, ако джакпотът оцелее и в четвъртък.
тогава блесна с пълна сила как се манипулира тото
някой беше пропуснал да смени топките тогава и излезнаха пак същите
и всичко се потули, нали
всичко е вятър и мъгла !
VWIV написа:Как се манипулира ТОТО-то ?
Със късмет.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта