1.8Т верно си е избора! 
..... ох що не се разтърсих и почаках преди да си взема моята талига 1.4.....
и те така 2 години

.... ама щото имаше газова и горивата рипаха в цените като сметките за парно през зимата

и те на

Колега
super-man казваш си на Газ ....
Пусни една снимка на отворен капак да погледна..... мойте всички познати са с дизеларки или нямат газ....
Интересно ми е да видя за кво става впр. и при други Г4 с газ..... като ходих по газ-сервизи само цъкат какво изпълнение било моето..... въпреки че не виждам нищо особено..... или реплики ... баси, деба и жабарите к'во са напрайли... леле.... ходих и в BRC там сущо гледаха кат чели е ебаси чудото тва.
жабари им викат на италианците ... пффф ахахх
Като я взех единият газ-инжектор беше дал фира, а струваше комплекта 980лв. на тази марка за 4бр., ако е само един 280/290лв. за предишния модел както е при мен, който не се намирал в БГ.... ако се изнамери втора употреба цена -> около 200лв. ..... баси цените!!! и се принудих да взема оригинални на BRC за 520лв. 4 парчета с 2 год. гаранция.
Тези които си бяха на колата са
keihin японски и където и да ходих и питах се учудваха че се е бил развалил на тази марка! били доживотни
Японски ама май са американски
После гледах и други боклуци по магазините за по 40/60 лв. парчето чистак нови

представям си ги колко ще карат.
Ето някоя друга снимка на въпросните Японски-Мапонски газинжектори

ПУ нямам снимка как изглеждаха върху двигателя с оригиналните пластини и джаджите с тези старите инжектори като взех колицата.
За България BRC ме разочароваха..... пича махна всичко връчи ми го да го паза че е скъпо и напаснаха новата планка на една
пластинка за единия болт на пласкасарийте по двигателя.
Пластинка -> тип
детски конструктор "Направи Си Сам" за 6 клас

и плесна планката с инжекторите. Иначе съм доволен: поне пари за диагностики на компа за газовата не ми взеха.... слагаха друг комп. сукаха въртяха щото не вярваха че може да е прецакан инжектор от тази марка , имало случай на издухал комп. С новите инжектр. тръгна, за 2 год. няма проблеми

, но се надявам да си намеря от някъде един инжектор от този тип / марка (keihin) и да си плесна старите

....