Нали най-новото при амортисьорите е twin disc technology.
Амортисьорите с тая технолигия са газово-маслени и комбинират
предимствата на двата типа. Мисля, че Monroe ги произвежда.
Ако греша - някой да ме поправи.

въпрос за амортисиори на голф3
Re: въпрос за амортисиори на голф3
yoan4o написа:Добре де, всички товорите за стабилност и разлика във возията при газови и маслени аморт. а никой не пита или засегна пружините.
Ако са омекнали, какъвто и амортисьор да сложи колегата, все тая.
А на тия, които твърдят, че маслените били лигави, да дойдат да ги повозя малко на маслени спортни да си кажат мнението.
Спокойно можеш да си се возиш и сам. Возели сме се на всякакви коли и при всякакви "бързи и яростни". Остава само да напишеш какви са ти спортните маслени амортесиори и коя година са слагани. Може също да ни кажеш и с какви пружини си... ама не да ни кажеш какъв цвят са. Мнението ти ще ни бъде полезно на всички ни.

- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
tvt555 написа:yoan4o написа:
Нямам такова намерение, заядливко!

Опитвам се да насоча колегата, че след като си взима аморт. е добре да обърне внимание и на пружините, щото са пълнолетни................
А ти спициално, ако си мислиш, че съм некъв дришльо, дето е пестил от закуски за ръждясало спортно окачване *найста употреба и щи тръгне да ти си хвали на теб или на който и да е, съвсееем малко си се объркал! Голям психолог ли си пишеш, че знаеш какво ще напиша а?
Аре по-спокойно с прибързаните коментари!
Магнети марелли газови-разкошна возия-супер цена-1година гаранция!Благодаря ви от сърце за съветите и адреса на магазина който ми дадохте!БЛАГОДАРЯ!!!!!!! 

yoan4o написа:tvt555 написа:yoan4o написа:
Нямам такова намерение, заядливко!![]()
Опитвам се да насоча колегата, че след като си взима аморт. е добре да обърне внимание и на пружините, щото са пълнолетни................
А ти спициално, ако си мислиш, че съм некъв дришльо, дето е пестил от закуски за ръждясало спортно окачване *найста употреба и щи тръгне да ти си хвали на теб или на който и да е, съвсееем малко си се объркал! Голям психолог ли си пишеш, че знаеш какво ще напиша а?
Аре по-спокойно с прибързаните коментари!
...не съм заядливко, просто исках да споделиш опита си и да ни кажеш с какво окачване си ...по-конкретно, преди да ни повозиш

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”