Ходих на майстор, смени мембрана - не се сещам на каква помпа беше - едно квадратно гумено платно с буталце в центъра - беше се вдървила като гьон.
И какво става. На газ върви маломощно - качвам 3000 оборота, а тегли все едно с 1700 - ръмжи, пък нищо не прави. С бензина същата работа, даже по-зле - на празен ход преплита оборотите от 800 на 600, та и по-малко. При по-рязко подаване на гориво се замисля почти секунда, преди моторът да реагира. На определени моменти (какво ти определени - пълна неопределеност) губи мощност - все едно изпуска съединителя (а той е нов). Преди майстора колата си беше звяр (според моите скромни представи), при това на газ, а сега бръмчи като издухала трошка. Утре отивам пак да ми я прави.
Споделям с надеждата, че някой може нещо да знае по този въпрос - окапа ми косата от мъка; голяма каръщина ме гони с малкото хубави неща, които притежавам...

Не знам със сигурност какъв е карбураторът, но един приятел ми каза, че е Pierburg.
А, забравих още една подробност - сменил ми е въздушния вилтър - стария бил се скапал тотално.