Важно за охраната на концерта на Рамщайн които ще идват
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Важно за хора за охрана на концерта на Рамщайн
колеги, не си казвайте ЕГН-то по телефона....
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
Ludia написа:колеги, не си казвайте ЕГН-то по телефона....
принципно не е желателно,и аз не бих затова съм си го дал в офиса.
Но както казах ако не можете да дойдете или не искате да си казавате ЕГН-то по телефона , може да отидете след концерта на 24.06 да си го дадете и да отидете да си вземете парите и да се подпишете ,че сте си взели парите. Пидписва се граждански договор за 2та дни . Ако имате някакви въпроси ,нещо не ясно обадете се на Ани Урзакова - 0899 195 703 (Админастативен директор)
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
На мен още никой не ми е звънял, но да чакам обаждане от жената днес. Правилно ли разбрах колега? Тя ни има имената нали?
- zografski
Тази Ани Урзакова кога ще звънне?
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
zografski написа:Тази Ани Урзакова кога ще звънне?
Обади се ти колега...
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
пестят бре, иска се всичко да е наготово, търси се шеф
а сякаш на колегата му е спешно

а сякаш на колегата му е спешно

- mk2_Golf83
ми жената трябва да звъенне на много хора не са 100 ,а много повече. Ако искате вие и се обадете кажете ,че сте от хорана на Иво Фолксваген клуб ,за да знае в кой списък да ви търси, Днеска някой момчета са отишли в офиса ,други са се обадили , Жената е административен директор такаче тя знае всичките отг ,които искате да питайте.
- mk2_Golf83
Re: Важно за охраната на концерта на Рамщайн които ще идват
Много мразя в последните дни да ти се обадят и да ти кажат нещо. Значи нямам много пари в картата ми почти съм превишил лимита си. В понеделник ни викат в зала Боевски на стадион В.Левски от 17:45. За да ни разпределят кой каде ще бъде и да ни раздадат фланелките.
П.П. ще помоля който е разбрал за понеделник , да ми напише на Л.С. че е разбрал , да си напише име и фамилия да си запиша аз да знам кои е разбрал и кои не е ,за да звънна на по малко хора ,че ми има да звъня иначе на 80 човека...
П.П. ще помоля който е разбрал за понеделник , да ми напише на Л.С. че е разбрал , да си напише име и фамилия да си запиша аз да знам кои е разбрал и кои не е ,за да звънна на по малко хора ,че ми има да звъня иначе на 80 човека...
- zografski
"В понеделник ни викат в зала Боевски на стадион В.Левски от 17:45" 17:45 не е ли много късно то май почват да пускат от 16?
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
zografski написа:"В понеделник ни викат в зала Боевски на стадион В.Левски от 17:45" 17:45 не е ли много късно то май почват да пускат от 16?
я прочети първия пост и твоя , кое пускат в 16 в понеделник
- mk2_Golf83
Концерта е на 22ри вторник и на 23ти сряда , на 21ви понеделник ни викат в Зала Боевски (фитнес залата при главния вход е май) от 17:45 да ни раздадат фланелките и пропуските защот на 22ри ще оцепят раиона и няма да ни допуснат ако нямаме пропуск.
На 22ри вторник някаде около 12:00 ще ни викнат да се събираме,концерта почва в 16:00 сигорно ще пускат хората към 14:00.Концерта свършва в 23:00 и докато напуснат всички фенове стадиона сигорно ще свършим работа към 00:00 часа. В понеделник на 21ви ще ни кажат всичко.
На 22ри вторник някаде около 12:00 ще ни викнат да се събираме,концерта почва в 16:00 сигорно ще пускат хората към 14:00.Концерта свършва в 23:00 и докато напуснат всички фенове стадиона сигорно ще свършим работа към 00:00 часа. В понеделник на 21ви ще ни кажат всичко.
- zografski
А бе братле що така излъгаха така за парите тия пичове ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Уш 50-45 лв са станаха 60 за 2та дена ?????? Вярно е че живееме в БГ ама може ли такова нещо? 

- mk2_Golf83
zografski написа:А бе братле що така излъгаха така за парите тия пичове ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Уш 50-45 лв са станаха 60 за 2та дена ?????? Вярно е че живееме в БГ ама може ли такова нещо?
на мен нищо не са ми казали 60 лв за двата дена? ако е така си преценете дали ще ходите сега ще се обадя , и ако наистина е по 60 лв аз няма да ходя. никой не е толкова луд да работи за по 12 часа за 30 лв .... звъня ама не ми вдигат........
- mk2_Golf83
колега ако наистина е 60 лв за двата дни е пълна подигравка, никой не е толкова луд да седи 12 часа прав за 30 лв на ден !
На теб кой ти го каза това ? Някой от шефовете или ? Важно е да се знае!
Дано не е настина това просто ,много хора ще се откажат. ех Нервирах се
Ако някой друг е разбрал нещо подобно да си казва.
Звънете на Ани Урзакова и разберете дали наистина е за 30 лв на ден, и ако каже че не знае кажете и че няма да работите за 30 лв и няма да дойдете (преценете си сами).
Не искам никой да бъде прецакан!!!
На теб кой ти го каза това ? Някой от шефовете или ? Важно е да се знае!
Дано не е настина това просто ,много хора ще се откажат. ех Нервирах се

Ако някой друг е разбрал нещо подобно да си казва.
Звънете на Ани Урзакова и разберете дали наистина е за 30 лв на ден, и ако каже че не знае кажете и че няма да работите за 30 лв и няма да дойдете (преценете си сами).
Не искам никой да бъде прецакан!!!
Последна промяна от mk2_Golf83 на Пон 21 юни 2010 19:59, променено общо 1 път.
- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
mk2_Golf83 написа:никой не е толкова луд да работи за по 12 часа за 30 лв .... звъня ама не ми вдигат........
Я ела в Плевем да видиш как се работи за 15лв. за 12 часа май са ви разглезили у гУлемата СУфиА
Иначе по темата трябваше да си имате едно на ум, че ще ви минат още като видях темата и си знаех, че тия дето са се навили ще пищат после за парите даве очаквах да не ви дадат пари

Върни се в “ОФФ-Топик - други”