PASSAT B4 syncro- амортисьори !

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
JC
Автомобил:
Двигател:

Re: PASSAT B4 syncro- амортисьори !

Мнениеот JC » Чет 17 юни 2010 16:49

shareez написа:да пасата е синхро вземаш си амове за б3 от който и дае магазин за авточасти цената им е 60-80 лв маслени само примери разстоянието отдоло от болта дочашката кьдето ляга пружината има различни дьлжини влизш в евру 07 и виждаш цената

На Б3 и4 са еднакви, нещо не те разбрах , от др мозели ли да търся и да меря, щото ако са си за синхро какво да меря, те си стават, но както съм сега с маслени Сакс и не са двойно действащи задните управлението е отврат ...

Потребителски аватар
shareez
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shareez » Чет 17 юни 2010 20:46

колега евро07 пишиш излиза официалната страница вьвеждаш марка модел год двг имаркираш какво тьрсиш нее сложно

Потребителски аватар
JC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JC » Пон 21 юни 2010 16:40

Намерих Каяба - газови за отзад в Хеед-145лв бр.

Мисля да сложа задни такива, а предните да останат маслените Сакс да видя как ще е... не ми се слагат пак маслени отзад ...и то да не са двойнодействащи :roll:

Потребителски аватар
JC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JC » Сря 30 юни 2010 20:59

Амортисьорите ,които излизат за синхрото на Каяба задни са това: последните - GAZ-A-JUST саморегулиращи, каквото и да означава това, намерих си старите в мазето,оказа се че са същите, но много малко съм карал с тях, а и левият беше изпуснал така че с нови такива се надявам да се стегне задницата :roll: Друго газово или двойнодестващо не излиза по никакви каталози :roll:
http://www.kosser.net/Products/Kayaba.php

Вече се замислям да не би и пружините да се меки много, въпреки че колата не е слегнала хич... дано мине с амове само, че и за пружини по-твърди ако има такива проблеми за отзад ..... няма да е приятно много ....

Потребителски аватар
JC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JC » Пон 05 юли 2010 21:41

Колеги, днес видях че задните пружини на Г60 Пасат са с една навивка в повече, иначе амортисьора е същият, ... интересно ми е дали да сложа именно такива пружини+ Каябата или да си оставя оригиналните.Целта е да се втърди окачването отзад.

П.П. Интересно ми е дали се предлагат по твърди пружини за пасат синро, които да са на стокова височина... или ако някой ми каже къде да проверя ще съм му благодарен... :beer

Върни се в “Passat”