как се прави това ?
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: как се прави това ?
после да не почнеш да пускаш коментари в темата "нарязаха ми гумите, защо"
- G-HELL
- Автомобил: Golf MKIII
- Двигател:
qNkyLow написа:Еми колега попитай го молятепа ако помогнеш ща почерпя
![]()
Дай на ЛС да пишем или скайп нещо че някой пак да не каже че само трупам мнения и спамвам щот съм на работа и скучая и са чудя кво да правя

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Не знам каква ти е колата,но аз бартеросах едно такова спортно с един колега от форума с голф 3 гти и взех неговото стоково. Моята кола гърдеше два пъти повече от тая на клипа, но като го сложихме на голфа почти нямаше промяна, защото имаше гигантско средно гърне. Тоя в сервиза каза, че било от пасат.
Нямаш си идея колко е дразнещо това да ти гърди нон стоп.
Нямаш си идея колко е дразнещо това да ти гърди нон стоп.
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Е, това ли е вашето разбиране за 'убав звук?! 

Колата ми е голф 3 1.6. 75hp абе не ма интересува за нарязани гуми
аз искам да реве
пък сега завърших даскало и ... търся работа и няя много много субсидий и за това търся по евтин вариант

- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
При положение, че има липса на финанси, то по-сполучлив вариант от това да не я пипаш - НЯМА!
Ако едно нещо работи - не го поправяй!
П.П.: Колегата ChimeyJimmey приключи всичко според мен...
Ако едно нещо работи - не го поправяй!
П.П.: Колегата ChimeyJimmey приключи всичко според мен...
Това е моето разбиране за хубав звук не съм почитател на тихото.. ! най лесно е да сваля крайното гърне...
- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Хахахаахах аз с какво запомних последния си престой в Плевен от началото на май месец-некфи пичове на 20 години с някакви замрели BMW-та, предимно е36, които се правеха на велики, за да впечатляват мацките, ама понеже милите им куца малко придвижването с вратите напред, избиваха комплекси с прекъсвачи разни, което си беше трагична гледка, както и един Орел Колибри дето за да се прави на игралка въртя гуми на пешеходна пътека и разни такива... Нищо лично към плевенчани, ама е крайно време да вземете да пораснете с по една мисъл поне, щото гъзарията да впечатлиш поредното копие на чалга звезда облечена за 2 и 50 от битака вече наистина простее страшно много 

apa6o написа:Хахахаахах аз с какво запомних последния си престой в Плевен от началото на май месец-некфи пичове на 20 години с някакви замрели BMW-та, предимно е36, които се правеха на велики, за да впечатляват мацките, ама понеже милите им куца малко придвижването с вратите напред, избиваха комплекси с прекъсвачи разни, което си беше трагична гледка, както и един Орел Колибри дето за да се прави на игралка въртя гуми на пешеходна пътека и разни такива... Нищо лично към плевенчани, ама е крайно време да вземете да пораснете с по една мисъл поне, щото гъзарията да впечатлиш поредното копие на чалга звезда облечена за 2 и 50 от битака вече наистина простее страшно много
Братле тък не прав ми незнам какъв си... в Плеен е пълно с келеши аз не съм от плевен..от село до плевен съм ( 8 км същия х*й...) ама искам просто да си ми реве повече даже сега ще изляза и ще направя 1 клип да видите за кфо става на въпрос... най вече искам като излизаме в петък вечер на гонките да се забелязвам малко повече... келешка му работа...та за това се надявам някой батко да помогне ( все пак съм само на 18 )
- JaDaWiN
- Автомобил: [VW Golf 3][VW Passat B5.5]
- Двигател: [AHU 1996 ][AVF 2002]
Колега, не е гот 75 коня да ръмжат така... Като те задмине някоя "тиха" GTI-ка няма да ти стане много приятно... Иначе по това което съм чел - махаш катализатор, слагаш резонантно гърне и те така...
А и на дълъг път е наистина ужасно. Веднъж се возих в 1 ауди 100 2.3 със спукано средно гърне и после 1 ден не можех мислите да си чуя.
А и на дълъг път е наистина ужасно. Веднъж се возих в 1 ауди 100 2.3 със спукано средно гърне и после 1 ден не можех мислите да си чуя.

- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Ахахаах аз какъв спомен имам от един Пасат В3, чието гърне го беше хванала липсата
Беше страшно, ама като слязох и 1 час не чувах... А иначе, няма лошо в замисъла ти да направиш колата да реве по някакъв начин, но е много по-добре вместо да имаш бавна и шумна кола, да се сдобиеш с нещо бързо и тихо, тогава на гонките повярвай ми всички ще те забележат
Ама пустите финанси и по-скоро липсата им
Така че всичко с времето си, иначе чичо ми е близо до Плевен и преди имаше автосервиз, но одавна е вън от тия неща и се занимава с друг бизнес, но ще го питам ако може да удари едно рамо 

- G-HELL
- Автомобил: Golf MKIII
- Двигател:
apa6o написа:Хахахаахах аз с какво запомних последния си престой в Плевен от началото на май месец-некфи пичове на 20 години с някакви замрели BMW-та, предимно е36, които се правеха на велики, за да впечатляват мацките, ама понеже милите им куца малко придвижването с вратите напред, избиваха комплекси с прекъсвачи разни, което си беше трагична гледка, както и един Орел Колибри дето за да се прави на игралка въртя гуми на пешеходна пътека и разни такива... Нищо лично към плевенчани, ама е крайно време да вземете да пораснете с по една мисъл поне, щото гъзарията да впечатлиш поредното копие на чалга звезда облечена за 2 и 50 от битака вече наистина простее страшно много
Еми за бУмерите е ясну то повечето са малолитражки ако тръгнеш да дрифтиш с 1.6 даже мисля и 1.8 много се морят а и факта че ги да не казвам голяма дума ама едно 50 процента ги карат някакви никакви дет вчера взели книжка как да ги сучат ще вземат се обърнат по таван

Нека човека сам си реши какво да прави относно ръмженето но ако ще прави нещо то поне да е качествено и аз преди исках кола дето ръмжи но 2-3 години по-късно искам кола с хубави джанти евентуално хубаво гърне или хубва преставка отзад за декорация и никакви такива рендета, щилки и бръмченета.Може би това е разликата м/у класата и гЪзарията

http://www.youtube.com/user/qnkyLof Колеги влезте тук и имам само 1 качен клип и го вижте мойто какво е смотано ...най обикновенното :X
- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
Е от 1.6 какво очакваш? Нормално да е смотано. Такива селски изцепки с пробити гърнета ... или го правиш като хората (с пари) или не се занимаваш. Много са ми смешни такива дето нямат пари за бензин ама колата да реве ... (не визирам теб в случая). Щом нямаш финанси си я остави така.
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Ма за какво го храните човека, щом има мерак нека си начеша крастата от начало е много яко после яко дразни и ще го махне. И моята кола е 75 коня,ама доста хора плакаха докато гърдеше и сега. 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”