Освежаване на 3-лъчев волан Г4 ?
- van4o_1.9TDI
- Автомобил:
- Двигател:
Освежаване на 3-лъчев волан Г4 ?
Та искам да ви питам, някой правил ли е тая процедура че моя е доста позахабен. Но незнам с какъв препарат или нещо специално за кожа че малко да падне мръсотията и изхабеното. Гледах преди време в 1 тема на един колега беше го купил за 3-та си и го беше направил като нов, но никъде не пишеше как, с какво. Та ако някой е пробвал нека сподели че вече зе да ме дразни и искам да го освежа малко 

- van4o_1.9TDI
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Освежаване на 3-лъчев волан Г4 ?
Благодаря за линка колега но в темата няма отговор на въпроса ми. Има само дадена фирма която ги освежава, аз нямам възможност да дойда до София за освежаване и искам да ми кажат колегите с какви препарати да ползвам евентуално. Даже и в другата тема беше подхвърлен въпроса за препарат но никой не го споменава. Затова нека ако някой го е правил да сподели мисля че не само на мен ще е полезно 

- hdjfmr
- Автомобил:
- Двигател:
Здрвейте колеги в събота ми направиха моя волан направо неможах да повярвам какви чудеса правят тези момчета.За 60лв.сваляат правят и монтират и става по добър от нов.Ако искате мога и снимки да кача да видите резултата който е поразяващ 

- van4o_1.9TDI
- Автомобил:
- Двигател:
Качи да погледнем и ние де
И доколкото разбрах май имаш предвид момчетата от фирмата която възтановяват така предполагам. Но все пак ми е далеч в София за 1 волан пък и златен ще ми излезне
затова исках с някъв препарат ако може аз да си го изчистя ма нищо чакам да видя няой да сподели дали я е правел тази процедура 
И доколкото разбрах май имаш предвид момчетата от фирмата която възтановяват така предполагам. Но все пак ми е далеч в София за 1 волан пък и златен ще ми излезне
затова исках с някъв препарат ако може аз да си го изчистя ма нищо чакам да видя няой да сподели дали я е правел тази процедура 
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
hdjfmr написа:Здрвейте колеги в събота ми направиха моя волан направо неможах да повярвам какви чудеса правят тези момчета.За 60лв.сваляат правят и монтират и става по добър от нов.Ако искате мога и снимки да кача да видите резултата който е поразяващ
pavlin-gt написа: http://www.avtointerior.com/volani.html
За тях ли става въпрос?
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
А аз си мисля че колегата за 60 лева са му го претапицирали 
- Luciano
- Контакти:
За 60лв по-добре да не му го претапицират.
-
golfmk1
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
тук във стара загора има един дядо кожар.носиш му волана си и за 2-3 дни е готов(тапициран) и ти взема 40-50 за естествена кожа и конец със цвят по твое желание 
- van4o_1.9TDI
- Автомобил:
- Двигател:
Да вземе да уточни колегата с някоя снимка, че аз не искам да го претапицирам че ще стане мн дебел, искам да го почистя/освежа само което мисля е по добрия вариант. Но 60лв за претапициране мисля че са множко като в онази фирма май освежаването го правят за толкова.
-
golfmk1
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
е те му махат старата кожа и става все едно е чисто нов.трабва да съм луд да дам 60 лева за освежаване при положение че с нова кожа излиза по евтино 

Колега,сваляш волана и го прашташ по куриер на момчетата в софия,аз в понеделник мисля да се захвана с тази работа,мисля че ще стане прекрасен волана
- hooligan_sk
- Автомобил: GLC X254 + Kona EV
- Двигател: EA113
Аз си взех един прясно тапициран волан от колега, искам само да ви кажа ако имате възможност да претапицирате, дебелината е около оригиналната, но усещането от новата кожа и шева няма нищо общо с бояджииските изцепки 

- hdjfmr
- Автомобил:
- Двигател:
Колега не коментираи неща които неси видял и неси мисли че твояа волан с менте кожа и нов шев е по добар от оригиналната кожа която е освежена и стои доста по добре от твоя претапициран волан
А и друго да кажа когато си одраскаш вратата не отиваш за нова нали а ти я боядисват.Аз спирам да филосовствам и ви казвам идете да видите на какви коли се правят салоните воланите и пласмасите в интериора на купето и си правете изводите 
- Luciano
- Контакти:
Дай снимки бе мен 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”