Да си покажем гордостите...
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Да си покажем гордостите...
Оооо браво колега - ти си от тея дето използват колите по предназначение и се забавляват, направи някоя свежа снимка без "лица" за календара да те включем, че няма Баха друга май... 

-
- Автомобил:
- Двигател:
тя тази кола наистина е за забавление и чесно казано се чудя как издържа 2 години на такъв тормоз....
снимки ще направя но къде да ги пусна?

-
- Автомобил:
- Двигател:
Марто здарсти, аз сам Жоро с лилавата костенурка дето се бяхме видяли на сбирката на ретро клуба лятото ..та искам да та питам, аджаба колко костенурки 6те ги сабере6 .......?като са запознахме бяха 2 ,оранжевата и бялата без калниците сега и тази жалтата пак тип баха
....надявам се да се засе4ем някои пат кам варна .......наи накрая

- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
martinfrit написа:тя тази кола наистина е за забавление и чесно казано се чудя как издържа 2 години на такъв тормоз....![]()
![]()
Тая кола и мен ме е впечатлявала доста, на мен малко коли ми издържат, но Въздухарите са от тях определено. Имам карани няколко лета с дневен пробег 200-250км. и то с 1600 леко спорт, отварях капака само да доливам или сменям масло, че и тва забравях често

-
- Автомобил:
- Двигател:
и после как да не си влюбен в тази кола и да неискаш да си неин притежател
- batbobo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хайде модератори, администратори и всички власт имащи да направят темата Важна и да си показват колегите колите ТУК
Само предложение
Само предложение
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
... и моите любими играчки!
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега завиждам ти благородно стархотни играчки

- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
BuGmaN написа:Оооо браво колега - ти си от тея дето използват колите по предназначение и се забавляват, направи някоя свежа снимка без "лица" за календара да те включем, че няма Баха друга май...
Има, вижте в гаража ми.
Здравейте колеги!Вече съм горд собственик на VW 1200 70-та година.Нов съм в раздела и имам няколко въпроса към по-вещите в занаята ама по-нататък-всичко по реда си.Утре ще я наснимам хубаво и ще ви я представя подобаващо.
Черупката се води vw 1200.Годината е 1970-та.Реставрирана е перфектно в Гърция преди около 2-3 години.Като я взех лятото беше на 3000 км.На снимките е още с гръцките номера,регистрирахме я миналият петък в България.Аз я карах нонстоп хиляда и кусур километра от южна Гърция(Каламата) до Пловдив.И пламна една любов между мен и колата за тия няма и 24 часа....
- arkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добре изглежда колега. Наснимай я повече и от всякъде да ни подразниш, а пък и да видим как са се справили съседите ни с реставрацията.
Цвета не се вижда много добре май е металик. Все пак е много добър, колкото и да не харесвам как седи такава боя на тези любимците ни.
Да си я караш много километри с удоволствие и мерак.

Да си я караш много километри с удоволствие и мерак.
Благодаря!Всъщност държа да уточня,че получих тази ценност абсолютно наготово по семейна линия(нещо като наследство).Тя историята е малко като в приказките но за мен всичко е напълно реално и отношението ми към автомобила е сериозно.С други думи в сравнение с повечето от вас аз не съм изстрадал любовта си от първите стъпки(четене,реставрация,ремонти и т.н.т.)и влизам малко с летящ старт,но в любовта не винаги е необходимо да я изстрадаш за да я оцениш-тя може да те връхлети ненадейно,даже ако щете незаслужено...но е любов и ако човек има очи и душа да я оцени,значи си е негова.
Тези дни времето беше лошо(поне във Варна)а като за прИмоция колата трябва да я лъсна и така да направя фотосесия-тя го заслужава.Дебна сгоден момент но работата се пече.
- p-sound
- Автомобил: VW T3 Caravelle
- Двигател: MV 1990
Ей ти сън не спиш май да покажеш убавеца.Ама наистина е хубав-Аз имах удоволствието да го видя и на живо и намам думи!
Честито и още много по 3000 км. да му навръткаш!
Честито и още много по 3000 км. да му навръткаш!
Върни се в “Air Cooled & Boxer”