Здравейте колеги.Вчера смених предни дискове и накладки.Буксите на новите накладки бяха друг модел и момчето ги отряза и ги смени със старите,даже запои хубаво кабелчетата.Но лампичката на таблото си свети постоянно.В друга тема четах че кото рестартираш компа от акумолатора ще се оправи.Дали е така?
Колега нищо не губиш пробваи с откачането на акумулатора,ако не стане отивай при тоя пич дето запоява накладки и да ти оправя колата или да ти ги сменя с други накладки,кви са тея менташки накладки с други букси
Пробвах с акумолатора и не става.Май ще трябва да отида пак при майстора.Ама като ги знам в наше село какви са майсторите,по-добре да си сложаедна лепенка на таблото ,да не я виждам че свети.
mkr написа:Пробвах с акумолатора и не става.Май ще трябва да отида пак при майстора.Ама като ги знам в наше село какви са майсторите,по-добре да си сложаедна лепенка на таблото ,да не я виждам че свети.
Не го знам "майстор" ли е какъв е ама да ти е поръчал накладки за твоята кола не менташки болкуци.
Ако след проверка на проводниците в крайна сметка не успеете да угасите индикатора за накладките съществува вариант просто да изключиш индикацията с vagcom, поне докато тези които сте сложили се износят
Колега отиди да ти закачат колата на комп.може да е грешка и да я изчистят,или иди при тоя майстор да ти направи мост на буксата където влиза кабела на накладките и трябва да огаснат лампите