Съжалявам, че толкова късно виждам темата. С удоволствие бих помогнал с нещо по-сериозно - или да поема екскурзията на децата или за обувките или за този проекционния апарат...Не знам дали не е късно.
Ще си позволя да дам един съвет: при следваща такава инициатива задължително през определено време пускайте по едно ЛС на всички във форума. Може би има още хора като мен, които влизат набързо, преглеждат това-онова и излизат, а биха помогнали с удоволствие. Такива инициативи трябва да се огласяват максимално и в интернет и чрез приятели и кой както може.
Аз лично мога също да осигуря представители на няколко медии, та отразяването на такива инициативи да е подобаващо.
Хайде стига съм изреждал какво може и не може и споделете късно ли е да се включим със семейството и колегите с нещо по-сериозно.
Иначе поздравявам организаторите и всеки един включил се в това благородно начинание. Чест ви прави и наистина свалям шапка не само на действително помогналите, а и на тези, които нямат възможност, но са съпричастни.
Хвала ви, хора!
Не спирайте до тук...