Накладки: триума се!!!
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
[quote="dobrinb"] Как му викаме на материала за накладки - феродо!!!Просто се майтапя-и на една врата пишело МЪЖЕ,а се оказало тоалетна
Англичаните измислили футбола,а Бразилия е ставала най-много световен шампион!При тази глобализация на икономиката само дизайна на опаковката е различен..............дали пише феродо журид ате брембо няма значение-важно е да не е МЕНТЕ!

- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
Някои които е купувал скоро FERODO Може ли да каже цена ?
Говорим за 239мм дискове вентилирани (предни)
става дума за тънките накладки 15мм дето са 2 по 2 разли4ни!!!
Намерих FERODO в зелена кутия за 30лв и ми се вижда ефтино ... притеснява ме да не са менте (и в сравнение с едни Полски цапат много по малко)? Ако някои им знае цената нека сподели ? И каква е разликата м/у зелената кутия и 4ервената ?
Намерих FERODO в зелена кутия за 30лв и ми се вижда ефтино ... притеснява ме да не са менте (и в сравнение с едни Полски цапат много по малко)? Ако някои им знае цената нека сподели ? И каква е разликата м/у зелената кутия и 4ервената ?
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Re: !
Sachko написа:Някои които е купувал скоро FERODO Може ли да каже цена ?
Aз такова животно не съм виждал: Ferodo за 30 лв! Я не си прави експерименти! Сега съм с Pagid (около 50 лв), но съм чувал много добри отзиви за ATE

- Dobermansp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Az sym s Textar. Skypi sa no sa dobri. Kolegata mi kara s Lukas - napravina mu ryb na diska i sega mu e vesol da znae6 . da be6e dal malko pove4e kinti za nkladki, shte6e da si spesti drugite glavoboloq.
Textar ili Ate i dvata vidq gi slagat fabri4ni. Koito i da izbere6 nqma da syjelqva6.
mod edit: Golf_GL
Колега за втори път ти правя забележка Пиши на кирилица!!!
Следващият път мнението ти ще бъде изтрито!

mod edit: Golf_GL
Колега за втори път ти правя забележка Пиши на кирилица!!!
Следващият път мнението ти ще бъде изтрито!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”