Боядисване.
Боядисване.
Интересува ме,колко ще ми струва цяло боядисване на голф3-1993г.И някой бояджия които работи добре.Става въпрос за София.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Re: Боядисване.
1000лв
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
hooligan_sk написа:1000лв
Това с каква боя

- G-HELL
- Автомобил: Golf MKIII
- Двигател:
enigma79 написа:hooligan_sk написа:1000лв
Това с каква бояДа неби да има златни примеси в боята
Оня кат каже 500лв за бои, китове, шприц китове, разредители, тиксота нам си к'во + 400лв за труда грубо хилядарката я удря

- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
G-HELL написа:enigma79 написа:hooligan_sk написа:1000лв
Това с каква бояДа неби да има златни примеси в боята
Оня кат каже 500лв за бои, китове, шприц китове, разредители, тиксота нам си к'во + 400лв за труда горе/долу хилядарката я удря
У Софията може,там работите на едро

Даже ако е с хубави материали ще е доста над хиляда само 1л боя хубава ти е грубо около 150-200лв един хубав лак и той е стотина лева един шприц 5+1 (не знам точно колко е но и той е към стотина лева ) и ето ти ги около 400лв грубо без кита тиксото там пластификаторите за брони и т.н. и според мен 400лв за труд за малко при добър майстор. 

- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
Wr450f написа:Даже ако е с хубави материали ще е доста над хиляда само 1л боя хубава ти е грубо около 150-200лв един хубав лак и той е стотина лева един шприц 5+1 (не знам точно колко е но и той е към стотина лева ) и ето ти ги около 400лв грубо без кита тиксото там пластификаторите за брони и т.н. и според мен 400лв за труд за малко при добър майстор.
Нали разбираш че тука в по малките градове,колите с скъпа боя са малко кът,все пак бояджиите и те хранят деца.Иначе ако са такива цените,а имено от и над 1000лв за кола от порядъка пазарна цена от 600-1000лв ще си ги боядисваме по гаражите.Един що годи читав пистолет е около 40-60лв,компресори има доста,хора на които не им трепери ръката,абе намират се още.Ето това е вариант за най евтино

- dani90
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
КАЧЕСТВЕНО боядисване , ама наистина качествено в София е над 2000
enigma79 написа:Wr450f написа:Даже ако е с хубави материали ще е доста над хиляда само 1л боя хубава ти е грубо около 150-200лв един хубав лак и той е стотина лева един шприц 5+1 (не знам точно колко е но и той е към стотина лева ) и ето ти ги около 400лв грубо без кита тиксото там пластификаторите за брони и т.н. и според мен 400лв за труд за малко при добър майстор.
Нали разбираш че тука в по малките градове,колите с скъпа боя са малко кът,все пак бояджиите и те хранят деца.Иначе ако са такива цените,а имено от и над 1000лв за кола от порядъка пазарна цена от 600-1000лв ще си ги боядисваме по гаражите.Един що годи читав пистолет е около 40-60лв,компресори има доста,хора на които не им трепери ръката,абе намират се още.Ето това е вариант за най евтино
Да както един приятел си боядисва клиото на улицата, с боя от 10лв.

повечето са на 150-250лв на детайл(врата,калник) ,има и на горе,зависи от сервиза,но да ти я барнат да е лачена приготви над 1200лв.
- KRASUGATA
- Автомобил:
- Двигател:
За Вентото ми взеха 1200 и при това, че са мои хора.
- G-HELL
- Автомобил: Golf MKIII
- Двигател:
Аз обмислях 3-ката да боядисвам ама ще видим как ще го правим
иначе тук поне миналата година като ми боядисваха калника земаха по 80 лв на елемент със някакви водни бои там на водна оснава дет оня ко ми вика пистолета му само струвал 700 лв ли 900 лв ли нещо от сорта някав специален пистолет 

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
По малките градове е двойно по-евтино по една проста причина - малкото ПТП-та. В София имат предостатъчно работа с блъснати коли. Един детайл струва 100лв+, няма как за цяла кола да ти вземат 300.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
2-3 кила оргахим авто - емайл лак, пистолета от татово време и бутилка кислород, ше излезе 100 кинта с кита и шкурките и тиксото, ако това се търси обаче. Качественото боядисване с хубава боя си струва свет пари
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”