наводнение
- ivo Bocev
- Автомобил:
- Двигател:
наводнение
колеги някой ако е имал подобен проблем нека сподели та вчера валя голям дъжд колата ми е поло 6N0 98г.имам люк влизам сутринта за работа и гледам двете предни седалки мокри първо помислих че съм забравил прозорец не беше погледнах на горе вода тече от ръкохватката за отваряне на люка ако някой е имал подобен проблем моля да помогне
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: наводнение
Вземи една тел и почисти отводнителнита канали в четирите края на люка(двата предни излизат над маншоните на вратите на голфа).
- ivo Bocev
- Автомобил:
- Двигател:
днес взех на работа да ги почистя с въздух предните два бяха яко запушени но се очистиха двата задни не ги намерих сигурно са на задните колони как се стига до тях знаете ли
- veekoo
- Автомобил:
- Двигател:
Правил сам го на фиат типо и имаше канали само отпред(наклона прави другото).Така ,че може и да няма четири канала.
- ivo Bocev
- Автомобил:
- Двигател:
люка се отваря в две положения като механизма заема целия таван не може да няма 4 отвора мисля през уикенда да сваля корите на задните колони дано намеря маркучите за отводняване
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Не съм много сигурен но провери около подкалниците(пластмасите над задните колелата)а може и зад тях да са.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колеги помагайте и при мен стана наводнение само че аз нямам шибидах а тече под жабката! Давайте идеи!! Всеки път като вали трябва да обувам гумените ботуши. Колата е поло 97г 1.4и.Благодаря ви предварително!
- ivo Bocev
- Автомобил:
- Двигател:
за колегата с вода под жабката 100% запушени отводнителни канали в двигателен отсек вдигаш капака на двигателя сваляш корите под чистачките отдолу ще намериш много черен филтър на купето сваляш го почистваш отворите който са в двата края запушени са с листа и друга мръсотия след това подменяш филтъра и си готов
- achopopov
- Автомобил:
- Двигател:
При мен освен, че се бяха запушили въпросните канали, беше много задръстен и филтъра на купето и колата беше станала басейн!хвана ме и в късна есе...суших я с една духалка денонощие и нещо! 

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”