Боядисване.
- G-HELL
- Автомобил: Golf MKIII
- Двигател:
Re: Боядисване.
Аз мислех да си взема боя колкото да пробвам как ще стане предния капак в домашни условия, че има поучукано от камъчета и ако ми хареса да направя 2-та калника, 2-те врати и 3-тата врата, ама нямаме гараж. 4 коли на двора седят напрао си еба*о мамата... Пък и като се замисля,че боята е металик и я го докарам, я не.Без гараж хептен боклуци ще има то кат мине 1 месец може да се полира и да се поуправят нещата ама все пак 

- KRASUGATA
- Автомобил:
- Двигател:
Хич не се занимавай да я правиш ти, само парите ще си дадеш и накрая пак ще я закараш на бояджия.
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Сам общо взето можеш да си оправиш някоя ръжда или огъната ламарина. Ако предбоядисваш цялата кола има сериозна вероятност въпреки хвърления труд да стане по-зле от преди.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
За Толедо-то бащата даде 1500лв и то не му я пастираха накрая даже... за Голфа е поне 1000лв. И за мен това са безумни цени, общо взето на половината би било нормална реална цена
Цените са: преден капак/ задни панели/таван по 150лв. По-малките детайли като врати предни калници по 120лв... Безумни са наще бояджии, но явно има кой да им плаща безумните цени

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
По-скоро държавата ни е безумна, не цените. Ако имаш нова кола с качествено каско - не те интересува какви са цените. Но тук или нямаме, или застрахователите не плащат добре или просто боята е опадала от старост...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”