Важно за охраната на концерта на Рамщайн които ще идват

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Re: Важно за охраната на концерта на Рамщайн които ще идват

Мнениеот mk2_Golf83 » Вто 22 юни 2010 8:37

Bobi_S13 написа:e то ти кво прилъга колегите само! баси, май май ще бачкат за чест и слава и по една фанелка и аре бегай дома :applause: :applause: :applause:

Боби не съм ги прилъгал , казах че можем да вземем повече така и по-малко ,но 30 лв е супер малко ае на 40 лв съм по навит ама 30 лв.....
Сега излезна ,че аз съм виновен, днеска ще разбера дали е наистина 30 лв както са казали на 2-3ма ,защото на други са им казали 95 лв ......
ако е наистина 30 лв ще гледам да издействам повече, защо като им кажа в последния момент че се отказват 50 човека лошо ще им стане и те никакви пари няма да вземат , по-добре за тях да не са на бечалба фирмата от колкото да е на загуба,защото се борят кой да подпише договор със стадиона ,за да ги викат като мачове и т.н. Ако ги преебем това някак да се случи ,такаче ще гледам да издействам 40+ лв ако мога де ..........

Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Мнениеот zografski » Вто 22 юни 2010 8:40

Май маЙ така се очетават нещата :063: Ако ни запалат после ще ги гони тъмно синйо поло death

Потребителски аватар
Alek
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Alek » Вто 22 юни 2010 8:44

Сега се обадих на директорката - хората от 11 часа ще вземат по 30лв на ден. Аз й казах, че се отказвам, но ще доведа човек на мое място, смятам постъпвам по-коректно от тях. Общо взето ми каза, че на всички било обяснено, че ще вземат по 30лв и не знае кой е казал за 95лв. Чувствам как някой си прави гушка за сметка на нас - 35лв по 100 човека е една добра надница за някой...

Потребителски аватар
mk2_Golf83

Мнениеот mk2_Golf83 » Вто 22 юни 2010 9:05

Alek написа:Сега се обадих на директорката - хората от 11 часа ще вземат по 30лв на ден. Аз й казах, че се отказвам, но ще доведа човек на мое място, смятам постъпвам по-коректно от тях. Общо взето ми каза, че на всички било обяснено, че ще вземат по 30лв и не знае кой е казал за 95лв. Чувствам как някой си прави гушка за сметка на нас - 35лв по 100 човека е една добра надница за някой...

на пълно си прав, много хора ще се откажем , и съм намерих хора които биха работили за по 30 лв , но казаха 50 45 като не е на 100% сигурно както написах в 1вата тема че може да вземем и повече и по-малко , ще намеря хора от другата фирма която също ще работят и ще ги питам тях колко пари ще вземат , и ако вземат повече значи нещо нас ни лъжат ако кажат и те 30 лв , сигурно от организаторите на концерта са дали наистина по 30 лв на човек което е смешно при положение билет за 120 лв като са 40 000 + фена , а охраните не са повече от 400-500 сиг ....
преценете си дали ви се работи за 30 лв ,никой не трябва да работи ако иска , има резерви такаче сами преценете.
повече няма да се хващам с нещо което е на 200% сигурно,значи ние може да сме сериозни на 200 % да спазваме квото са ни казали ама те не могат да се организират на 200% и всичко в последния момент.
Е аз съм вътре с 50 лв сметка на телефона, но се надявам някой да не се чувства засегнат или прецакан....
Извинявам се от мое име ако има нещо.

Потребителски аватар
mk2_Golf83

Мнениеот mk2_Golf83 » Вто 22 юни 2010 23:20

еми значи за тези от 8 сутринта по 35 лв на ден ,а за тези от 11 е по 30 лв на ден. всичко е било толкова объркано и всичко в последния момент са станали нещата. от охранители ни направиха да слагаме гривни на хората.... работата на другите ......
Поне днеска пазих Рамщайн :) и го видях наживо . ама крака ме болят.........

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 22 юни 2010 23:22

mk2_Golf83 написа:еми значи за тези от 8 сутринта по 35 лв на ден ,а за тези от 11 е по 30 лв на ден. всичко е било толкова объркано и всичко в последния момент са станали нещата. от охранители ни направиха да слагаме гривни на хората.... работата на другите ......

че рамщайн един човек ли са били :shock
:beer

Потребителски аватар
mk2_Golf83

Мнениеот mk2_Golf83 » Вто 22 юни 2010 23:36

hooligans написа:
mk2_Golf83 написа:еми значи за тези от 8 сутринта по 35 лв на ден ,а за тези от 11 е по 30 лв на ден. всичко е било толкова объркано и всичко в последния момент са станали нещата. от охранители ни направиха да слагаме гривни на хората.... работата на другите ......

че рамщайн един човек ли са били :shock
:beer

беяха само вокалиста и още 2ма от рамщайн :) но глвано него пазихме вокалиста :)

п.п. дано никой не се почувствал преебан или излъган

Потребителски аватар
zografski

Мнениеот zografski » Вто 22 юни 2010 23:38

Май така ще излезат нещата че някои ще си вземат това което трябва др. работиме за чест и слава (30лв за 12 часа(извинявай ма не чистим кенефи)) Ти колега как пази рамщаин като уш металика свириха днес, а и ти уш беше по чек пойнтовете ма май не си. Вече се чуда кои сме измамените и кой ще лапне и наща половина. Секи си трае (и се прави на шеф) нали ще прибере кешовицата накрая.А уш договори некви у А щяхме да подписваме и подписахме един среден МАЙ МАЙ. Вече се чуда дали ще вземеме и тези 60 лв за 2та дена, но ако се случи така ще има и потърпевши, не може да викат 200 човека за охрана уш да ни пържат и да очакват да ги целуваме :bishop
П.П. Организацията е на много ниско ниво!!! :не:

Потребителски аватар
zografski

Мнениеот zografski » Вто 22 юни 2010 23:42

Няма как да не се чуствам преебан колега разбери ме! Ти се записваш за работа и ти казват пари нали така? После отиваш на работата и там ти казват е да ама не си за тия пари а си за на половината на тези за който си се разбрал, и не си на стадйона а си отвънка. Дефакто излиза, че ти отиваш на съвсем др. работа. :не:
Не опреквам Иво колегата и не казвам, че той че вземе повече пари, но и да е така аз това не мога да го разбера.

Потребителски аватар
mk2_Golf83

Мнениеот mk2_Golf83 » Вто 22 юни 2010 23:45

zografski написа:Няма как да не се чуствам преебан колега разбери ме! Ти се записваш за работа и ти казват пари нали така? После отиваш на работата и там ти казват е да ама не си за тия пари а си за на половината на тези за който си се разбрал, и не си на стадйона а си отвънка. Дефакто излиза, че ти отиваш на съвсем др. работа. :не:
Не опреквам Иво колегата и не казвам, че той че вземе повече пари, но и да е така аз това не мога да го разбера.

няма да взема повече пари от никой, разбирам те напълно пр**баха ни с работа , но в 1вата тема казах че парте не са на 100% може да вземем повече или по-малко

Потребителски аватар
zografski

Мнениеот zografski » Вто 22 юни 2010 23:49

И тоя ценко цел ден се прави на шеф и той уш няма да земе повече пари, но честно да ти кажа не ми се вярва. В днешно време малко шефове зимат по 30 лв на ден и честно трудно ще ме обедиш, че тези който се правеха на шефове ще вземат колкто нас, но както и да е и утре съм там че после няма да получа нищо на 100% съм обеден както няма договори и т.Н.

Потребителски аватар
mk2_Golf83

Мнениеот mk2_Golf83 » Сря 23 юни 2010 0:03

zografski написа:

И тоя ценко цел ден се прави на шеф и той уш няма да земе повече пари, но честно да ти кажа не ми се вярва. В днешно време малко шефове зимат по 30 лв на ден и честно трудно ще ме обедиш, че тези който се правеха на шефове ще вземат колкто нас, но както и да е и утре съм там че после няма да получа нищо на 100% съм обеден както няма договори и т.Н.

Само 2ма са шефове Цеков и Урзакова ,другите са отговорници и са от фирмата бяха около 5-6 човка някаде отоговорници. За тях не знам колко ще вземат.Аз мислих ,че говориш за всички останли.

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Сря 23 юни 2010 0:05

От 8 сутринта до 9 вечерта не седнах за 35лв, пра ме градушка и ме псуваха опикани брадясалци,най забавно беше като казаха, че няма да ни пускат на стадиона... :evil:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 23 юни 2010 0:08

:063: :063: :063:
бате , не е за смях ама , е ебати комедията всичко
Злия , усра се много.... :banghead:

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Сря 23 юни 2010 6:10

аз не познавам колегата...
но не знам защо му се вързахте на акъла след като повечето му теми свързани с организиране на нещо са завършвали с провал?
по спомен той искаше да води колеги на безплатна екскурзия в Гърция?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”