Можете ли да ми кажете това табло с каква цел е направено? Някой ми подшушна, че ако се карало с някаква скорост (може би с 50км/ч) щяло да се мине на зелено.

LiRiX написа:Преди няколко дни като ходих до Варна видях едно табло на което се изписваше скоростта на колите в зелен цвят.
Можете ли да ми кажете това табло с каква цел е направено? Някой ми подшушна, че ако се карало с някаква скорост (може би с 50км/ч) щяло да се мине на зелено.
vw_golf_4_tdi написа:LiRiX написа:Преди няколко дни като ходих до Варна видях едно табло на което се изписваше скоростта на колите в зелен цвят.
къде е това табло?
LiRiX написа:vw_golf_4_tdi написа:LiRiX написа:Преди няколко дни като ходих до Варна видях едно табло на което се изписваше скоростта на колите в зелен цвят.
къде е това табло?
Ами беше точно преди кръстовището до автогарата и омв-то. Аз идвах от Т-ще към Варна.
Rad3v написа:На тези "Табели" не им вярвам или грешката е в моя "компютър" или в техния, няколко пъти съм минавал и само един път е отчитало вярно
marianchev написа:Таблото е след кръстовището на мол Варна в посока автогарата. Показва скоростта в червен цвят, няколкократно съм го пробвал и със скорост под 40 км/ч и пак си мери с червени показания. Според мен е с цел водачите да намалят скоростта и нищо повече.
parno написа:това което е в Бургас не отчита вярно
всеки път минавам с различна скорост , веднъж бързо друг път бавно и всеки път си слага 20
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта