Важно за охраната на концерта на Рамщайн които ще идват
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Re: Важно за охраната на концерта на Рамщайн които ще идват
A "Рали България" не помните ли там какъв го ядохме 

- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
kaiser666 написа:От 8 сутринта до 9 вечерта не седнах за 35лв, пра ме градушка и ме псуваха опикани брадясалци,най забавно беше като казаха, че няма да ни пускат на стадиона...
не знам кой ти е казал ,че не можем да сме на стадиона като всичките други бяха на стадиона и се кефиха ,дори и аз бях. повечето от към 8 нагоре бяха по стадиона ако искаш ги питай другите. Мен ме помолиха да намеря хора да ги заведа при фирмата така и направих, видях шефовете говориха с тях ,казаха дали ги интересува нещо да питат , всички си бъркаха в носа и гледаха нагоре. Друго ,че в последния момент от стадиона кадето трябваше да сме ни преместиха отвънка на чек пойнотовете , повече никога няма да се захващам с каквото и да било и няма да помагам на хората. Хората които ме познават знаят ,че съм сериозен. Каквото е зависило от мен съм го направил винаги.
П.П. За колегата не знам кои други мой теми свързани с организация са били провал , и ще те помоля да не говориш простии като не си разбрал,
а за екскурзията за Гърция си отидох с приятели , просто ни трябваше още една кола да дойдат още 2 момчета и багажа да вземем защото мойта кола беше развалена тогава и нямам място в багажника за багаж,но си отидохме друга кола от форума на БМВ и си изкарахме яко, бяхме наели една голяма къща такаче нямаше проблем дали ще сме 1-2 повече от очакването.
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
hooligans написа::063:![]()
![]()
бате , не е за смях ама , е ебати комедията всичко
Злия , усра се много....
казах на всички които не им харесват условията да си тръгват свободни са ,никой не ги е карал насила
каквото зависеше от мен съм го направил както и да било повече няма да влизам във форума или да идвам на каквито и да било мероприятия

като ме плуете мен и т.н. и ме изкарвате мен виновен

Пожелавам ви всичко най най

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
mk2_Golf83 написа:hooligans написа::063:![]()
![]()
бате , не е за смях ама , е ебати комедията всичко
Злия , усра се много....
казах на всички които не им харесват условията да си тръгват свободни са ,никой не ги е карал насила
каквото зависеше от мен съм го направил както и да било повече няма да влизам във форума или да идвам на каквито и да било мероприятия![]()
като ме плуете мен и т.н. и ме изкарвате мен виновен![]()
Пожелавам ви всичко най най
я се стегни и не прави върховните драми
ти си заложи гъза , шефовете те преебаха , много ясно че ти ще си виновен
но това не означава че трябва да те убием с камъни
просто си наивен и вярваш на тия отгоре
и съответно го ядеш
- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
Каквото станало станало...
Сложи си го в другия крачол.Никой не си накарал да прави нещо на сила
Само не се филмирай, и в държавен вестник да се откажеш от форума .... все тая.
Сложи си го в другия крачол.Никой не си накарал да прави нещо на сила

Само не се филмирай, и в държавен вестник да се откажеш от форума .... все тая.
Аз мисля, че Иво е сериозен пич. Аз се отказах, но коректно на крака им закарах човек на мое място. Но истината е, че организацията беше на много ниско ниво - все едно тази фирма за първи път организира каквото и да било. А човека, който им закарах, е супер доволен, но него не го интересуваха парите, а искаше да гледа концерт о успял е да гледа Металика целия концерт, и малко Слеър и малко Мегадед.
- lou
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: BMR TDI
Добре бе немога да разбера защо плюете колегата ? Ако им бяха дали по 100 лв. на ден какво щяхте да кажете тогава ? сигурно щяхте да го носите на ръце нали
Аз бях също от записаните но се отказах като колегата ме разбра като му казах причината ми.Според мен не сте прави и трябва да се сърдите на шефовете не на Иво !
Примерно ако не Иво ами в някой вестник бяхте прочели обява търсим охранители за концерта... обадите се,питате, кажат ви 95лв. за 2-та дни а всъщност се окаже друго тогава кой ще е виновния ? Редактора на весника или кой ? Според мен просто търсите под вола теле

Примерно ако не Иво ами в някой вестник бяхте прочели обява търсим охранители за концерта... обадите се,питате, кажат ви 95лв. за 2-та дни а всъщност се окаже друго тогава кой ще е виновния ? Редактора на весника или кой ? Според мен просто търсите под вола теле

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
lou написа:Добре бе немога да разбера защо плюете колегата ? Ако им бяха дали по 100 лв. на ден какво щяхте да кажете тогава ? сигурно щяхте да го носите на ръце налиАз бях също от записаните но се отказах като колегата ме разбра като му казах причината ми.Според мен не сте прави и трябва да се сърдите на шефовете не на Иво !
Примерно ако не Иво ами в някой вестник бяхте прочели обява търсим охранители за концерта... обадите се,питате, кажат ви 95лв. за 2-та дни а всъщност се окаже друго тогава кой ще е виновния ? Редактора на весника или кой ? Според мен просто търсите под вола теле![]()
аз шефовете му плюя и казах, че са го подвели
единствената вина (ако мога така да го нареча) на Иво е , че се е подвел

тва е български номер, не че съм засегната страна в случая, но ми се е случвало на друга работа и с други хора
разбирате се за едни пари, после ти казват други пари и накрая взимаш още по-малко. схемата е проста - тия са подизпълнители ня някой си и са се разбрали за по 100 лева на човек примерно с печалба за тях 20 лв, псоле преебават по наш си обичай някой и си прибират още 50 лева, а тоя най-горе не му дреме какво става по веригата
но тука човека дето е събрал хората няма никаква вина, просто той е най-долу и също явно е прецакан
бълхария, тва е
разбирате се за едни пари, после ти казват други пари и накрая взимаш още по-малко. схемата е проста - тия са подизпълнители ня някой си и са се разбрали за по 100 лева на човек примерно с печалба за тях 20 лв, псоле преебават по наш си обичай някой и си прибират още 50 лева, а тоя най-горе не му дреме какво става по веригата

но тука човека дето е събрал хората няма никаква вина, просто той е най-долу и също явно е прецакан
бълхария, тва е

Върни се в “ОФФ-Топик - други”