колеги моля за малко помощ значи притежавам голф2 84г. 1.6карб.
скоро си сменях таблото и след смяната нямаше проблеми работи си около 10дни
сега като започне да загрява стрелката на температурата се вдига до около 60 градуса и след това сама си пада на нула и дотам също така забелязах че имам изгорял бушон смених го но като дадох на контакт и изгоря отново след това направих повторен опит но без резултат на капачето на бушоните пише че този бушон е за клаксон и уреди табло но според мене няма враска защото иначе всичко си работи смених вчера и датчика за температурата но пак нямаше резултат
моля които може да помогне да пише благодаря предварително
моля за помощ не ми работи температурата
-
toshpakitooo
- Автомобил:
- Двигател:
- chokiretroto
- Автомобил:
- Двигател:
Re: моля за помощ не ми работи температурата
Колега,сигурен ли си че датчика за температурата е закрепен добре?Имах подобен проблем с моят Голф и се оказа,че нещо не беше закрепен добре и явно от вибрациите се разместваше и спираше да отчита температурата.Проследи си и самият кабел да не е пречупен или прекаснат някаде.
-
toshpakitooo
- Автомобил:
- Двигател:
датчика няма как да не е закрепен защото е на резба а кабелите ще ги проверявам сега вав събота та да видя какво ще стане
- predator4o
- Автомобил: 1996 VW Golf MK3
- Двигател: 1Z 1.9 TDI 90 PS
Колега, започни с проверката на кабелите, които влизат в буксата на таблото (да няма изваден или нестабилен пин). После провери задната част на самия темп. уред ( захваща се в таблото с 2 гайки отзад и те правят връзката между уреда и датчиците, като развиеш гайчиците погледни да не са клеясали частите на магистралата, медни са и се случва понякога)
Засега това мога да препоръчам ( от личен опит
). 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”