Спиране от движение на кола която има РЕМУС

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Re: Спиране от движение на кола която има РЕМУС

Мнениеот neon » Вто 22 юни 2010 12:36

Е и аз не мога да си сменя гърнето, да отида в Технотест, да мина теста -така ли? И на всичко отгоре мога да обжалвам акта, и при желание да ги осъдя.

vasko01
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasko01 » Вто 22 юни 2010 17:51

neon написа:Е и аз не мога да си сменя гърнето, да отида в Технотест, да мина теста -така ли? И на всичко отгоре мога да обжалвам акта, и при желание да ги осъдя.

Ти може и да си върнеш старото гърне , ама там решат ли да се заядат все ще намерят за какво все пак караме коли на по 20 години.

Потребителски аватар
MK4
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARY 2003

Мнениеот MK4 » Вто 22 юни 2010 18:50

Аз съм сигурен че ако наистина е Ремус проблем няма, гърнетата са с приятен поносим боботещ шум, но в случая според мен става дума за Ремус тип Несспорт, Йед и т.н. турски проходни гърнета чиито шум наистина е непоносим.

Pako-89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pako-89 » Вто 22 юни 2010 19:14

Във моят случай ;ремусът; е наистина турски ментак но звукът от него не е непоносим нито пък много силен в рамките на нормалното е. Те ченгетата не се заядоха че много бръмчи а че го има на колата :screwy

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Вто 22 юни 2010 23:21

neon написа:
stan4o_mc написа:.......... Ако не се лъжа, при добро желание могат да докарат гърнето като конструктивна промяна и да те спрат от движение и пратят на технотест. ........:horror:

Е каква "конструктивна промяна" е "Ремус"-а бе колега? Са ше кажете, че и ароматизаторите са конструктивна промяна! ...

Всичко което не е било на колата, когато е излезнала от завода или не фигурира в списъците с резервни части, предвидени за модела (удобрени от филанкишията), може да бъде счетено за конструктивна промяна. Също както премахване на емблемата, слагане на спортно окачване, монтиране на разпънки, затъмняване на джамове, ремапване и ...
Ароматизатора е аксесоар към колата. За аксесоари не мисля, че могат да се заядат, но за замяна с непредвидени от производителя части или промяната на оригинални такива... без проблем

И моля, спрете да наричате бръмчащите си бурии - "ремус". Ремус правят гърнета, но не знам много хора тук да разполагат с такива. Ние си ги налагаме тея термини, щото не се сещаме как да се изкажем на български, та оправдания от вида "е те 'сички така му викат" също не удобрявам.

:beer :beer

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Сря 23 юни 2010 18:05

аз съм против клаксоните , всеки който има такъв и го използва голфа му да е спрян от движение а шофьора на сапун!
моята кошница много им пречи на комшийте ми че бучи ама ако някой съсед надуе Цеца посред бял ден или започне да кърти стената си в къщи която междувпрочем е носеща няма проблеми...
който иска пълен покой да ходи на село от време на време

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Сря 23 юни 2010 18:37

По-скоро тия с ремусите като им спрат колите от движение ще си ходят да ги карат на село където е пусто и никой не ги чува :mrgreen: Отделно че комшията не дъни чалгата всеки ден, докато шумните коли будят хората всяка сутрин/вечер.

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Сря 23 юни 2010 18:40

theultimate написа:После защо в София е мръсно, шумно и неприятно за живеене....

щото сте много
започни да ходиш пеш или карай колело заедно с твоя комшия и ще ви стане много приятно за живеене :lol:
който не му харесва гърнето ми фак офф и да знае че и аз него не го харесвам

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Сря 23 юни 2010 18:49

Докато всички разсъждават така комшията ти си купува "уредба" НЕО за 100лв, дъни чалгата и понеже не ти харесва "фак оф" и все ще си е кочинка навсякъде и всеки ще мрази околните....

Потребителски аватар
tisho_psg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tisho_psg » Сря 23 юни 2010 19:23

theultimate написа:Докато всички разсъждават така комшията ти си купува "уредба" НЕО за 100лв, дъни чалгата и понеже не ти харесва "фак оф" и все ще си е кочинка навсякъде и всеки ще мрази околните....

:да:

Потребителски аватар
MK4
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARY 2003

Мнениеот MK4 » Сря 23 юни 2010 19:55

А най-смешното е че 98% от колите които бучат и дразнят с гърнета-ментета грам не вървят mhihi

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Сря 23 юни 2010 20:14

Teмата не е за това кой харесва клаксоните, кой колко умствено изостанал или напреднал е, нито пък за свинския егоизъм на урбанизираните прасета.

За всичко си има норми и който не ги спазва, трябва да си го отнася. Както за гърнета и цеци, така и за къртене и клаксони. Ако някой с нещо може да е полезен на колегата - да пише.

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Чет 24 юни 2010 8:13

dragozow написа:Аз пък се радвам защото един по-малко ще ми буди детето с тия дърти спортни кочини. Аман от състезатели в тая държава. Слагаш гърне от 15 лева и трябва да те търпи квартала.

Колега,с какъв Ремус си ? :deal

Или с него си дойде колата ? Или ти си го прави ??

Аз съм ТВЪРДО ЗА спирането от движение на такива като теб-само бучите и пречите на другите... :banghead:

Защо не отидеш в Швейцария с този Ремус ? :012: Да видиш колко е глобата за шумен автомобил...

В България всичко е толкова опорочено.... :banghead:

И аз подкрепям колегите.Като вземе да ми се изрязва/или пък пистак/ ми иде /и ще го направя в най скоро време само да мога да го хвана/ ще му откача задното гърне и ще му го навра в за....ника да може да си бръмчи и у тях на воля като хапне повече бобец.
parno написа:
който не му харесва гърнето ми фак офф и да знае че и аз него не го харесвам

ааааааа :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 мамул в ауспоха искаш ли :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
dnn
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dnn » Чет 24 юни 2010 8:50

колеги и аз не харесвам брамчащите коли
катаджиите няма уред да измерят шума от аспуха
както и нямат уред да измерят за затъмняването на стъклата но това е друга тема
колега ти за какво не му каза на катаджията
че феррарита , прошетата и ламборджинитата вдигат много шум
ама не сам видял някой с такава кола да го спрат от вдижение или да го пратят на тест
че много му брамчала кола

Потребителски аватар
i.e.i
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот i.e.i » Чет 24 юни 2010 9:04

Те лятото глобяват за липса на вериги....http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=522956

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”