Подкрепете Ицо Стоичков

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Нед 04 юни 2006 13:06

landwarrior написа:...който е направил повече за популяризирането на България по света

тук може да поспориме, всички го знаят - така е, обаче като кажеш Стоичков, всички мислят за Барселона а не за Бзлгария. Освен това е спомогнал за популяризирането на думата "майка" в Испания (и изречения съдържащи тази дума), което не мисля че носи добра слава за България...

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Нед 04 юни 2006 13:08

tyo написа:
landwarrior написа:колкото и да се държи арогнатно ,беше блестящ фурболист -благодарение на който стигнахме то 4-то място на световно първенство и който е направил повече за популяризирането на България по света от колкото всички псевдо политици-педали взети заедно

Всичко което написа е вярно! Но...но това не му дава право да се мисли за господ :twisted:
И той е човек като всички и за него важат законите!
приятел темата и анкетата не са за човека Сточиков -той е арогантен и надменнен -това го знаем всички ,говорим за качествата като футболист и затова, че все пак е българин и на мен би ми станало много готино да го видя на 1-во или 2-ро място във тази анкета ...... :wink:

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Нед 04 юни 2006 13:09

landwarrior написа:
buFka написа:
един англичанин ще гласува за Gary Lineker не защото не знае че Pele е най великия футболист на всички времена - а защото е националист и иска да види сънародника си да спечели анкетата -и това за него е най важно -но ние не сме нито анличани нито италиянци -а сме си българи и винаги го показваме по подобаващ начин ....... :!:

той така или иначе няма да я спечели тази анкета....как взобще може да си помислиш, че той има шанс да я спечели. а след като няма шанс, защо да не гласувам за тоз който смятам че е най-добър?

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Нед 04 юни 2006 13:09

buFka написа:
landwarrior написа:...който е направил повече за популяризирането на България по света

тук може да поспориме, всички го знаят - така е, обаче като кажеш Стоичков, всички мислят за Барселона а не за Бзлгария. Освен това е спомогнал за популяризирането на думата "майка" в Испания (и изречения съдържащи тази дума), което не мисля че носи добра слава за България...
наистина може да спосториме много щото във Америка ако кажеш България ----> казват ''ааааа Стойчков'' и не само там :wink:

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Нед 04 юни 2006 13:13

landwarrior написа:
buFka написа:

наистина може да спосториме много щото във америка ако кажеш България ----> казват ''ааааа Стойчков'' и не само там :wink:

Но не и в Европа...тук ще кажат "А...Слънчев Бряг" или някой друг курорт....

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Нед 04 юни 2006 13:14

buFka написа:
landwarrior написа:
buFka написа:
един англичанин ще гласува за Gary Lineker не защото не знае че Pele е най великия футболист на всички времена - а защото е националист и иска да види сънародника си да спечели анкетата -и това за него е най важно -но ние не сме нито анличани нито италиянци -а сме си българи и винаги го показваме по подобаващ начин ....... :!:

той така или иначе няма да я спечели тази анкета....как взобще може да си помислиш, че той има шанс да я спечели. а след като няма шанс, защо да не гласувам за тоз който смятам че е най-добър?
абе гласувай за който искаш.............. -ако искаш даже като започнат клалификацийте за европейското мое да викаш за противниците -щото те мое да са по силни ..през кура ми е честно да ти кажа :wink:
buFka написа:
landwarrior написа:
buFka написа:

наистина може да спосториме много щото във америка ако кажеш България ----> казват ''ааааа Стойчков'' и не само там :wink:

Но не и в Европа...тук ще кажат "А...Слънчев Бряг" или някой друг курорт....

некой германски пенсионер на 108 г мое и да го каже това ....

П.П нещо не ми се спори повече -ако искаш пусни контра тема -''НЕ гласувайте за Стойчков '' :wink:

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Нед 04 юни 2006 13:19

неможе да става дума за сравнение, в единия случай говориме за един човек, в другия за една нация...

ПС. нямам си друга работа та допълнителни теми ще пускам :D ще кажат че спамя...

Потребителски аватар
Papa_Dock
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Papa_Dock » Нед 04 юни 2006 13:47

От ЦСКА съм от 22 години, много го тачех Ицко, но след репортажа на НТВ за боркана нещо вече неми изглежда като национален герой.Но пък замислете се за нещо просто.Преди време повечето гъзета си бяха нацвъкали буркани от Илиянци,а Ицето и той много постигнал човека и му се прискало да си лети по пътя безплатно.Според мен 90 % от хората в тоя форум ще направят същото ако са на неговото ниво. 8)

Потребителски аватар
Immortal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Immortal » Нед 04 юни 2006 13:58

Добър футболист и див селянин :wink:
Няма да гласувам :wink:

Потребителски аватар
Tod
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tod » Нед 04 юни 2006 15:06

Като чета и разсъждавам се питам - дали някога ще оценяваме, като нация, както трябва заслугите на тези българи, прославили изтормозената ни държава. Ицо може да е всякакъв, но е признат от света, като един от най-добрите футболисти, живяли някога на земята ... Носител е на такова отличие, което друг българин ще притежава .... ама друг път!

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Нед 04 юни 2006 15:12

Tod написа:Като чета и разсъждавам се питам - дали някога ще оценяваме, като нация, както трябва заслугите на тези българи, прославили изтормозената ни държава. Ицо може да е всякакъв, но е признат от света, като един от най-добрите футболисти, живяли някога на земята ... Носител е на такова отличие, което друг българин ще притежава .... ама друг път!

Колега ти май четеш написаното "както дявола чете евангелието" :wink:
Не съм чул някой да отрича гениалноста на Стоичков!
Говорехме си, че като човек, като личност нищо не става от него :!:

Потребителски аватар
Tod
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tod » Нед 04 юни 2006 15:27

tyo написа: Колега ти май четеш написаното "както дявола чете евангелието" :wink:

Да се съглася ли с теб или не :? Не, не се съгласявам .... Тук се говори, че бил селянин, че се мислил за господ, че псувал, че си имал синя лампа ... и въобще Стойчков, като слушам някои колеги си бил духовно-нравствена развалина ... Защо трябва да го харесваме или не като личност. Ицо е ГЕНИАЛЕН футболист и трябва да го приемаме като такъв. Апропо, тези които го познават, казват че бил златен човек. И накрая да попитам: някой да спомена за даренията, които дава ... Е, това не се брой, така ли? Абе карай, давайте следващия за оплюване ....

Потребителски аватар
wrcv
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wrcv » Нед 04 юни 2006 15:38

Tod написа:
tyo написа: Колега ти май четеш написаното "както дявола чете евангелието" :wink:

Да се съглася ли с теб или не :? Не, не се съгласявам .... Тук се говори, че бил селянин, че се мислил за господ, че псувал, че си имал синя лампа ... и въобще Стойчков, като слушам някои колеги си бил духовно-нравствена развалина ... Защо трябва да го харесваме или не като личност. Ицо е ГЕНИАЛЕН футболист и трябва да го приемаме като такъв. Апропо, тези които го познават, казват че бил златен човек. И накрая да попитам: някой да спомена за даренията, които дава ... Е, това не се брой, така ли? Абе карай, давайте следващия за оплюване ....

Заклет левскар съм и ще гласувам за него, защо всеки в този форум иска да се откроява от останалите не с качества или акъл, а само като пише глупости, ако искате гласувате, ако искате не! Напълно съгласен съм с landwarrior, от малкото хора съм, които споделят неговото мнение, според мен обективно казано напълно е прав. :!:

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Нед 04 юни 2006 16:07

Tod написа:Да се съглася ли с теб или не :? Не, не се съгласявам ....

Колега в нито един мой пост, не съм обеждавал никой да възприема моите възгледи!
Всеки има право на свое мнение и аз изказах моето :!:

wrcv написа:Заклет левскар съм и ще гласувам за него, защо всеки в този форум иска да се откроява от останалите не с качества или
акъл, а само като пише глупости...

Колега, ще ни информираш ли кое от написаното по темата е "глупости"

wrcv написа:...ако искате гласувате, ако искате не...

Така и правим! Който иска гласува за Стоичков който не, избира друг!

Потребителски аватар
Papa_Dock
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Papa_Dock » Нед 04 юни 2006 16:30

Добре бе като е такъв герой що се прави на велик.И аз немисля че 94 год. само той е прославил България, щото една пи.а пролет неправи.Харесвайте си го и си гласувайте за него, аз няма да гласувам.И тия обвинения че нямало националност в нас дето не гласуваме абе пичове за мене тоя Ицко не е символ на националността. 8) Това е от мене.Който квито изводи иска да си прави без лоши чуства :beer

Върни се в “ОФФ-Топик - други”