лентов кабел на б5
-
- Автомобил:
- Двигател:
лентов кабел на б5
Здравейте колеги,разрових се из темите,но не открих това което ме интересуваше.Лентовия кабел който е на волана за аербега еднакъв ли е на б5 и б5.5 и има ли значение дали е бензин или дизел.пасата е 1.8 Т.Благодаря за отговорите ви предварително!
- bobich
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBAB
Re: лентов кабел на б5
Какъв лентов кабел, какви 5лв бе колега , ти ще измислиш ново автомобилостроене..... , но за каквото и да говориш там около волана са еднакви... 

-
- Автомобил:
- Двигател:
колега не съм на 100%сигорен,но щом като на ваг ком ми показва ,че е прекъснат или лоша връзка в лентовия кабел значи го има и заради това ми свети лампата за аербега.а цената му на този кабел е 180лв и една седмица доставка.аз няма да измислям ново автомобило строене те хората са го измислили,но благодаря за отговора все пак .Поздрави!
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
bobich написа:Какъв лентов кабел, какви 5лв бе колега , ти ще измислиш ново автомобилостроене..... , но за каквото и да говориш там около волана са еднакви...
Колега,явно не си запознат с материята!

Към Автора-на колко места е скъсан кабела?Отваря ли волана или на диагностика ти излезе проблема?
П.П Явно сме писали едновременно!

-
- Автомобил:
- Двигател:
ами незнам на колко места е скъсан,преди време го ремонтира мой познат който има сервиз и ми каза ,че доста зор му е дал и не се знае колко ще изкара,а той издаржа точно един ден.лично аз на съм го свалял да го гледам,но се замиослям дали дане взема един втора употреба ако е на добра цена.благодаря за отговора.