Golf 4 side marker
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Golf 4 side marker
Колеги някой има ли представа дали ще мога да сложа това http://cgi.ebay.com/ebaymotors/99-04-Je ... ccessories в моята броня
Блафодаря предварително 

- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Re: Golf 4 side marker
Тези са за американските изпълнения, където в лайстните имат такива плафони да ги наречем.
Става въпрос за оранжевото нещо на лайстната на бронята на следващата снимка, което може да го замениш с това, което си пуснал от ибей.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... TI_337.jpg
Става въпрос за оранжевото нещо на лайстната на бронята на следващата снимка, което може да го замениш с това, което си пуснал от ибей.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... TI_337.jpg
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
jero88 написа:Колеги някой има ли представа дали ще мога да сложа това http://cgi.ebay.com/ebaymotors/99-04-Je ... ccessories в моята броня![]()
Блафодаря предварително
Ще можеш , обаче с преправяне на декоративната лайстна на предната броня ! Незнам дали ви е ясно , но по принцип това са мигачи за американските модели и се слагат в края на декоративната лайстна от предната броня .

Успех

Аз мислех че се водят габарити,а не мкигачи
На Влово С40 се вклщчват при габарити и къси светлини 
- dancing_niki
- Скиора
Габарити са, не са мигачи. Затова и на английски се казват side marker.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Не са мигачи
Постоянно светят и са задължителни в щатите нещо като странични габарити се водят
Виждал съм и на мотор внесен от канада такива светлини (собственика му каза че там всички имали)
Виждал съм и на мотор внесен от канада такива светлини (собственика му каза че там всички имали)- dancing_niki
- Скиора
Взимаш си тези финтифлюшки, очертаваш им габарита, сваляш лайстната и ако си късметлия отдолу ще е очертано точно където машината в завода реже, ако не е очертано почваш ти да режеш. Друго което може да погледнеш е на самата броня дали се вижда къде се образува дупката през която минават кабелите за захранването на този тип габарит и по въпросната дупка си центрираш купения, пак чертаеш и режеш. Ако искаш да е истинско отиваш в първия магазин където се предлагат оригинални части и си поръчваш въпросната лайстна за американския пазар и тя си идва с отворите фабрично, само слагаш пишките, опъваш кабелите и пак си свирукаш
Третия варянт е да дебнеш дали някой в някоя морга няма да му попадне американско изпълнение и от него да ги вземеш.
Късмет!
Късмет!
- dancing_niki
- Скиора
Внимателно разпробиваш със свредло с размер малко по-голям от широчината на нож за зеге и после със зегето, а отделно може да оформиш закръгленията по ръбовете точно със разпробиване, но при положение, че питаш с какво да режеш пластмасата, май е по-добре да си поръчаш нови лайстни за американския пазар.
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Аз съм ги слагал на skoda octavia, играчка е но си струва .

За да стане читаво според мен зегето не е точния инструмент . Линиите трябва да са адски прави защото иначе ще си личи че е насаждано.

dancing_niki написа:....
За да стане читаво според мен зегето не е точния инструмент . Линиите трябва да са адски прави защото иначе ще си личи че е насаждано.
- dancing_niki
- Скиора
alpine написа:Аз съм ги слагал на skoda octavia, играчка е но си струва. За да стане читаво според мен зегето не е точния инструмент . Линиите трябва да са адски прави защото иначе ще си личи че е насаждано.
Абсолютно си прав, пак може със зеге да докара приблизително отвора и после се хваща с пилата и го доизкусорява до точния размер и даже може да стане като заводско
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
dancing_niki написа:alpine написа:Аз съм ги слагал на skoda octavia, играчка е но си струва. За да стане читаво според мен зегето не е точния инструмент . Линиите трябва да са адски прави защото иначе ще си личи че е насаждано.
Абсолютно си прав, пак може със зеге да докара приблизително отвора и после се хваща с пилата и го доизкусорява до точния размер и даже може да стане като заводско
Да прав си , въпрос на предпочитания , аз лично първоначалния отвор го правя с флекс защото ми е по удобно. После с макетно ножче , различни пили в крайна сметка стана като фабрично .
В понеделник ще проверя колко струва оригинална и ако е много скъпа ще пробвам сам да си го направя
Благодаря за съветите 

- bango.1
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Имам такива маркери оранжеви и ги продавам
Последна промяна от Bratt на Сря 30 юни 2010 13:54, променено общо 1 път.
Причина: Това не е подфорум "Продава"!
Причина: Това не е подфорум "Продава"!