за нивото на маслото и реалните километри
-
- Автомобил:
- Двигател:
за нивото на маслото и реалните километри
искам да питам за следния проблем...скоро купих Поло 96 1.4 55к.с....смених масло,ангренажен ремък и ролка...и една сутрин проверяваики маслото открих че лъха малко на бензин...казаха ми да следя нивото..струва ми се че се е покачило малко...за 1 .07. съм се записал за диагностика в Бош сервиз в Дупница...но дали до тогава мога да карам така...и друго което ме интересужа е относно реалните км...вярно личи че колата е запазена,но показанията на километража беше на 77080км...имам оригиналните документи за собствника и е възмойно и има някаква вероятност да е на толкова...днес реших да натисна бутона за километрите...след повторното натискане ми изписа километрите които съм изминал след като съм го подкарал за пържи път като собственик...това може ли да е някакъв фактор които да обясняжа нешо относно реалноста на километража
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Re: за нивото на маслото и реалните километри
Няма никакъв шанс да е на тези километри,а маслото може да ти се е видяло в повече,ако колата не е била под наклон или нещо такова. Внимавай с майсторите и хвърлянето на пари, покарай така и си следи нивото, само внимавай със самовнушението, по принцип винаги попада малко бензин в маслото.
- FivePointeO
- Автомобил: Голф 3
- Двигател: АЕЕ
Re: за нивото на маслото и реалните километри
Нереално малко колометри за кола на 15 години
(има минимален шанс да не е карана, но за какво си е взел кола като не я е карал предишния собственик)
И все пак километрите да не те притесняват. Както са ти казали и колегата по-горе следи нивото но да е наравно иначе лъже!

И все пак километрите да не те притесняват. Както са ти казали и колегата по-горе следи нивото но да е наравно иначе лъже!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”