Да знаете, срамно е да има толкова много неграмотни.
Преди да сте ме нападнали - не претендирам, че съм най-грамотния от всички, но поне се старая.
Мисля, че ми се получава засега

domanagb написа:ако смениа турбото какво да сложа но и да стане бес много преправиане
stefanbbc написа:Здравейте колеги предварително се извинявам за това ако сам объркал каде да си пусна темата.Вапроса ми е следния от многото исчетени теми за газови системи сам разбрал че е желателно ако се кара само и основно на гас се препоръчва свештите да се подменят от триполюсни със еднополюсни .Ас сам сас триполюсни преди да си туря газовото ама вече сам минал 10 хиляди километра на гас сас тия свешти и мисля да ги сменя вече та искам да ме насочите кам марка еднополюсни свешти от които сте били доволни .Предварително благодаря.
Ikov_VR написа:Няма да го платя ! Нищо,че е смешните 30 лв. Втори комплект джанти съсипах из тия дупки,2-ри път смених рейка и полувината окачване... Докъто не почнат да правят улиците няма да дам 1 ст.
Smeagol написа:...С такива държавни служители няма как да вървим нагоре...
dj_runner написа:Namesata написа:джанта борбет таип Т16"9J с гума 215/40/16" тежи 11 кг.
Точно толкова , Февруари месец пратих моите в София , в еконт ми излезе 54кг 4-те
и ас щте сам там
gele2007 написа:колега ако го има оште ште те отарва от него с удоволствие
zografski написа:И тоя ценко цел ден се прави на шеф и той уш няма да земе повече пари, но честно да ти кажа не ми се вярва. В днешно време малко шефове зимат по 30 лв на ден и честно трудно ще ме обедиш, че тези който се правеха на шефове ще вземат колкто нас, но както и да е и утре съм там че после няма да получа нищо на 100% съм обеден както няма договори и т.Н.
yordanova написа:Купувам работещт,може и неработещт автомобилен cd changer ALPINE...
gele2007 написа:браво другата седмица и ас 6те доида![]()
![]()
rokera671 написа: Но ,това за захарта си е чиста изтина!!Оня ден пак ми се случи и ако можех наизтина щях да я ритам!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 30 госта