Твоето ускорение от 0 до 100 км/ч?
- _DIESEL_POWER_
- Автомобил: Golf GTI
- Двигател: 300++hp
Аз карам дизелче и като слшам за бензинките мноо се радвм.Макар че дизелче е меко казано. На моята и дават заводско - Acceleration 0 - 80 km/h 8,5s , Acceleration 0 - 100 km/h -13,2s., но все ми се струва че ги прави по бързо, щтото и вдига повече от колкото и дават. Модела е Golf 2 1.6 GTD TDIntercooler 1991 SB
- valdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dic написа:0-100 11,3s
Golf 2 1.8 Syncro 90коня
Сигурен съм, че може и по-добре, но тъпия Pierburg 2Е2 не е в час, май е запушен.
Колега, аз ще ходя в Дунев мотор спорт тия дни (ако не си изпусна датата заради работа, де

Я кажи кога се губи ускорението - като включиш на трета, нали? При мен на първа и втора дърпа добре, но от 80 до 100 на трета рязко спада. Освен да ги вдигна на втора, ама ще си гръмна двигателя...
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
ickata написа:vasstop написа:Голф 3 1.4 60 к.с. - 14.5 сек. с празна кола и почти празен резервоар.
Ние с тебе май най-спънатите голфове. Абе верно ли е толкова, щото по книжка беше някъде 16-17 секунди? Трябва пак да пробвам, ама да изхвърля жената първо
Абе да ти кажа и на мене ми се върти в главата спомен за някъде толкова - 16, 17 сек. - ама го натиснах малко повече на летището след Дупница. Спрях изфорсирах, пуснах хронометъра и газзз.... и като видях че стигна 100км на километража спрях хронометъра.
Друг е въпроса дали километража ми показва правилно, а пък и карам с 13' гуми.

- valdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мдааа... Стигам до извода, че тия нашите коли са опасни, особено тези, които сте с ускорения по десет и по-малко секунди. При това тегло сцеплението с пътя ми се вижда доста ниско. Правилно ли разсъждавам?
Естествено, че говорим за възможности на автомобилите, де, а не за ежедневно каране от светофар до светофар на 5000 оборота:)
Естествено, че говорим за възможности на автомобилите, де, а не за ежедневно каране от светофар до светофар на 5000 оборота:)
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”