неприятно тракане
- lupi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
неприятно тракане
Здравеите на всички имам мн неприятен проблем и за съжаление немога да установя от къде идва точно става въпрос за Г2 1.6 EZ преди няколко дена пътувах на по дълго разстояние и започна да се чува мн неприятно и прогресивно според скороста чукане одпред а когато изсклуча от скорост спира мисля си за вътрешно каре но незнам като се прибрах паркирах и след 2 часа пак излязох нямаше никакво чукане
на другия ден пак тръгнах на дълъг път и пак съштата работа незнам какво да мисля по принцип имам проблем с реиката но незная сега я карам в града и няма чукане незнам какжо да мисля ако някои може да помогне ште се радвам 

- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
На 90 % е някое каре,добре си се насочил към вътрешно,преди 2 седмица смених мойто по същия начин чука когато не е натоварено ,като подам газ спира.При мен най-много чукаше като дам газ на трета да ускоря и преди да включа четвърта отпусна рязко газта като съм си на трета,тогава полудяваше да чука докато един ден на един завой изчука за последно
сепаратора се разглобил , хайде 100 лв назад за ново.....! 
- Tihon
- Автомобил:
- Двигател:
Същият проблем. В D&N гледаха колата и не можаха нищо да открият по ходовата част. Накрая един се качи завъртя няколко кръгчета,за да го чуе, пак я вдигнаха и решиха че или е тампон на скоростната кутия или е вътрешно каре. Но не са правили шок -тест. Мисля след около час да отида и да поискам тест за амортисьорите - дано покаже.... ама дали теста ще покаже нещо ако е каре...?
- Tihon
- Автомобил:
- Двигател:
Не ходете в D&N - Младост
Най-вероятно е каре. Срещу 51 лв тампон, 20 лв труд и над 3 часа и половина мотаене ми доказаха, че задния ляв тампон за скоростната кутия няма нищо общо с тракането. В сервиза на D&N Младост отказаха да намалят цената заради това, че са ми направили грешна диагностика. Като цяло съм разочарован и не препоръчвам сервиза за тези, които имат проблеми по колите.
Пак подчертавам - не съм искал да ми върнат цялата сума, а просто да ми направят намаление защото по тяхна вина съм загубил пари и време.
Карето ще изчакам да се доразбие още 500 км, защото сега не можаха да определят кой е и тогава ще отида в друг сервиз, в Обеля - "ДКВ".
Пак подчертавам - не съм искал да ми върнат цялата сума, а просто да ми направят намаление защото по тяхна вина съм загубил пари и време.
Карето ще изчакам да се доразбие още 500 км, защото сега не можаха да определят кой е и тогава ще отида в друг сервиз, в Обеля - "ДКВ".
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Едно време имах подобен проблем с Г2-та но за съжаление се оказа че докато не провериха/свалиха/ каретата по ред не можа да се установи кое тропа и се оказа последното такова /закона на Мърфи/
,но поне не си плащах за цялата процедура,така че успех с диагностиката а тия от D&N ги знам какви са майстори ... 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”