висок разход
-
- Автомобил: VW PASSAT B5 TDI
- Двигател: TDI
- Контакти:
Re: висок разход
такаааа,след направената проверка при газаджия не установих те4ове или каквото и да било,но иамх шум от кам двигателя след стоиностен преглед усатнових ,4е водната помпа се е разбила тотално както и лагер на оптегващата ролка на климатика.смених ги и двигателя се укроти.въпрки вси4ко смятам ,4е климата му идва в пове4ко на тоя двигател и затова е ка4ил толкова разхода,също така смятам ,4е и газта е скапана и лъжат поголовно по газ станциите,но в края на седмицата ще посетя ДУНЕВ МОТОР СПОРТ много сам доволен от тях.
....също така смятам ,4е и газта е скапана и лъжат поголовно по газ станциите,но в края на ........
е с това трябваше да почнеш!колко приятели с АГУ реват непрекъснато и ми висят на врата да им регулирам колите ,но те изправни!е , и как да не е там като наливат в метална руска от брежнево време туба от 20л., 25 л.бензин!?а?
е с това трябваше да почнеш!колко приятели с АГУ реват непрекъснато и ми висят на врата да им регулирам колите ,но те изправни!е , и как да не е там като наливат в метална руска от брежнево време туба от 20л., 25 л.бензин!?а?
-
- Контакти:
това и аз го установявам,но по бавно.според мен е в налягането на самата помпа може би около 10 атм. налягане е наи добре.последния път заредих на лукоил младост4 и оня направо ми взе акъла.не вярвах 4е толкова може да напълни.ве4е се 4удя каде да зареждам. на ОМВ колата ми постояно мени обороти на ШЕЛ пак се мръщи ебати ужаса
- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
Ами тази таблица не знам колко е меродавна след като моя мотор е ABS и от 92-а година а не както пише след 95-а.
Предполагам данните са за бензин, като смея да твърдя че моята съм я свалял на около 6.8 с каране около 120 и почти максимален товар (отиване на море 4 души).
А колегата дето я свалил под 10 градско и аз съм любопитен как става ...
Иначе на газ приблизително 11,5 градско софийско и 8 извънградско.
Предполагам данните са за бензин, като смея да твърдя че моята съм я свалял на около 6.8 с каране около 120 и почти максимален товар (отиване на море 4 души).
А колегата дето я свалил под 10 градско и аз съм любопитен как става ...
Иначе на газ приблизително 11,5 градско софийско и 8 извънградско.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Таблицата е вярна , а тази я снимах от оригинлна книга на Пасат , извинявам се за лошото качество но все пак се вижда 

- Borsuka
- Автомобил: vw passat B3 + reno laguna
- Двигател:
PASSAT B3 код на двигателя 1F разход на газ градско от 9,5 л. ( при нормално каране ) до 11 л. ( с юркане ) Извън градско ми е падала до 8,5 л. ( скорост 90 - 120 ) и 11л.-12л. със скорост над 140 . От OMV не зареждам, разхода е ужасяващ с 2л. нагоре. Предпочитани бензиностанции : краском, ромпетрол , ликойл.
-
- Контакти:
здравейте,сега ми се отдаде възможност да мина извън градско малко,ходих до Смолско и колата даде 7,5 разход газ,като не сам вдигал пове4е от 80/100км.ч.И даже карах около 30км. само на първа и втора,че пътя бе6е като лунен пеизаж.Може след смяната на вси4ки тия неща/водна помпа,лагер на опъващата ролка на климатика,газов клапан и т.н/да е оказало голямо влияние на мотора и да е хар4ел пове4е
- ibm
- Автомобил:
- Двигател:
в3 си е гладник
и моя курник харчи много ама вече му не обръщам внимание-имаше моменти през зимата когато ми е давал 17 на 100 градско
и моя курник харчи много ама вече му не обръщам внимание-имаше моменти през зимата когато ми е давал 17 на 100 градско