Имам нужда от съвет

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Oskron
Автомобил:
Двигател:

Имам нужда от съвет

Мнениеот Oskron » Пон 05 юни 2006 12:39

Дали някой може да ми помогне със следния проблем:
Понякога след като колата е изгаснала по една или друга причина и се опитам да запаля много скоро след това ключа не дава на контакт (нищо не светва). Когато паля първоначално или ако е поседяла изгасена известно време няма никакъв проблем. Бяха ми казали да отида на ключар (ходих на сточна гара до тези дето маркират за застраховките), но там ми казаха че трябвало да се смени някаква букса за което трябвало да се извади някаква по-голяма част за което бил необходим специален инструмент. Посъветваха ме да отида на сервиз където се занимават с ел частите по колите.
Може ли да ми препоръчате подобен сервиз и дали може да кажете ориентировъчна цена за тази услуга.

Благодаря предварително.

Автомобила е WV Golf 3 1.8mi

Потребителски аватар
Oskron
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oskron » Пон 05 юни 2006 14:36

Забравих още нещо да добавя:

Оказа се че не може да ми включат радиото така че да не работи когато не е на контакт защото постоянно протичало ток там където трябва да е прекъснат когато не съм дал на контакт

Потребителски аватар
lupi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lupi » Пон 05 юни 2006 14:41

ништо сложно няма сменя се само клемореда които седи на самата конзола са волана в него влиза патрончето. Сваля се волана не е нужно да сваляш конзолата с малко ловки движения може да извадиж клемореда и да го подмениш

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”