Blue Force Gas
Re: Blue Force Gas
И аз съм зареждал от тази газ,но разхода ми е както от другите 15/100 никаква разлика само в цената.
- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
Честно казано съм смаян как тук от 1 стотинка разлика в цената поникнаха по 20-30 коня отгоре ?!?!
Газ като газ. Разлика поне при мен няма. Не зареждам на Петрол защото не могат да ми сипят повече от 30 литра в 40 литрова бутилка (на другите си зареждам повече) а и нямам никъде Петрол по пътя.

Газ като газ. Разлика поне при мен няма. Не зареждам на Петрол защото не могат да ми сипят повече от 30 литра в 40 литрова бутилка (на другите си зареждам повече) а и нямам никъде Петрол по пътя.
Не зареждам на Петрол защото не могат да ми сипят повече от 30 литра в 40 литрова бутилка (на другите си зареждам повече)
Това по някаква конкретна причина или другите те лъжат с количеството?
- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
Нееее, просто на Петрол пистолета изключва на около 30 литра, макс 32. Предполагам налягането е по-ниско
На Шел и на Лукоил зарежам и по 40 (да съм коректнем мисля бутилката е с обем 42 литра). Не съм останал с впечатлението че ме лъжат.
На Шел съм зареждал 40 литра и съм стигал без проблем до Варна.
На Шел и на Лукоил зарежам и по 40 (да съм коректнем мисля бутилката е с обем 42 литра). Не съм останал с впечатлението че ме лъжат.
На Шел съм зареждал 40 литра и съм стигал без проблем до Варна.
- chefo.gti3
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги аз съм работил на петрол и добавката се слага на всяка бензиностонция ня петрол когато се приема горивото на 1000л.газ 1л.добавка
- st_007
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, според мен не е нормално 40 литрова бутилка да може да зарежда 40 литра газ. Мисля, че е редно да минеш бутилката си на технически преглед. Винаги се оставя така, че бутилката да е празна около 10-15% от гледна точка на сигурност (при топло време газта се разширява). И моята бутилка е 40 литра и повече от 32-33 литра не може да побере. А това, че зареждаш по повече из бензиностанциите говори колко правилно отчитат колонките. Мисля си, че яко се набутваш в такъв случай от там, откъдето зареждаш.
Ако греша нека някой, който разбира от газови уредби да ме поправи. Но според мен не е нормално бутилката да може да се пълни на 100 % от капацитета си.
Ако греша нека някой, който разбира от газови уредби да ме поправи. Но според мен не е нормално бутилката да може да се пълни на 100 % от капацитета си.
Колеги аз зареждам вече 5 месеца само такава газ и не съм имал проблеми(газ като газ) ,след като прочетох сега темата се притесних защото съм с газов инжекцион,ако някой разбира малко повече може да помогне.
- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
st_007 написа:Колега, според мен не е нормално 40 литрова бутилка да може да зарежда 40 литра газ. Мисля, че е редно да минеш бутилката си на технически преглед. Винаги се оставя така, че бутилката да е празна около 10-15% от гледна точка на сигурност (при топло време газта се разширява). И моята бутилка е 40 литра и повече от 32-33 литра не може да побере. А това, че зареждаш по повече из бензиностанциите говори колко правилно отчитат колонките. Мисля си, че яко се набутваш в такъв случай от там, откъдето зареждаш.
Да, зная и избягвам да го правя. До горе я пълня само на дълъг път и то като веднага потеглям. Преглед съм минал и фиктивен и реален. Иначе мерси за съвета.

Не ме ментят, в горното мнение съм обяснил защо мисля че е така
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
alex_g написа:Колеги аз зареждам вече 5 месеца само такава газ и не съм имал проблеми(газ като газ) ,след като прочетох сега темата се притесних защото съм с газов инжекцион,ако някой разбира малко повече може да помогне.
Притеснява те, че съсипва инжекциона?
По тази логика как да ти помогнем, като газта съсипва и мотора?
Не издребнявай колега! Карай си смело.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Нищо не съсипва!!Напротив удължава живота на мотора.Но това е тема за друг разговор и може да се спори много.
- nazgyl
- Автомобил:
- Двигател:

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
nazgyl написа::не: пълен ташак никаква добавка няма всичко е реклама и ааайде на пързалката !!!
................................................
Много точно казано!
Какво е общото между добавките и вестниците?
Някога Петьо Блъсков, на въпрос кои вестници чете, отговори:
-Вестниците не са за четене, те са за продаване!

- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Газта в момента навсякъде е леж.Явно партидата в момента е "кофти".
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
От Еко нямам оплаквания!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги това е търговски "трик" лъжа да се втълпи на потребителя че техния продукт е по добър от останалите , това го има във всяка реклама , търговия . Такаче всичко е внушение , газта е една и идва от едно място

Върни се в “Автогазови уредби”