Чета тука , предупреждения и обяви за евтина винетка .... Такива измекяри ли сме , че винети да отлепяме и залепяме.... толкова ли нямате 67лв , за една годишна ? кажете , какво Ви подтиква към тази мярка , която лично за мен е смешна ?
Последна промяна от hooligans на Вто 29 юни 2010 12:22, променено общо 1 път.
Пари за винетка имам, нямам пари за ремонти по окачването на колицата ми, когато се движа по пътища, изискващи винетка. Освен това, ако имам няколко коли, ще си местя винетката на която кола подкарвам - колата, с която "разрушавам" пътната мрежа. Другите като стоят - винетка не им трябва. Обявявам се за издаване на винетка поименно, а не "поавтомобилно". Абсолютно ЗА съм за мазането на винетката с веро и поставянето и на друг автомобил.
Ами в момента един вид нямам пари за винетка или по точно имам пари но те ще отидат за нещо което ми е по-необхдимо от винетка. Вече духнах 520 лв за АГУ, сега следват още 2-3 неща и както е тръгнало винетка ще вземам чак догодина.По-важното е че имам застраховка, преглед и данък
Нямам пари за винетка,при тези заплати е така.Ако за някои не е проблем да даде 67лв,то за други е проблем,или казано на прост език,въпрос до заплата .Защото и аз да взимам 700лв и нагоре ще мога да отделя за тази глезотия,но при условие че взимам 300лв,от къде бе хора
преди всяко излизане си купувам. Тъй като не съм от често мърдащите от града но винаги имам!
и да протестирам и да не протестирам, па че отнесем акт от 100лв. което ако се разминеш с един акт през цялата година си вътре с 33лв., при положение, че останеш с един акт само
И аз имам една, която се кара на 3 коли.Колата която реши/а, че трябва да излиза на път на нея слагам. Давам си и винетката на приятели, на които им се налага да пътуват. ЗА съм за поименни винетки, но на това положение с удоволствие правя шмекерии