niikoo_1 написа:Ами ако колата е само с генерация и Доктора има път към София, могат да се намерят два АБФ за сверка и ще видите кон боб яде ли
Веднага давам моя сток абф за сверка

niikoo_1 написа:Ами ако колата е само с генерация и Доктора има път към София, могат да се намерят два АБФ за сверка и ще видите кон боб яде ли
Petrolhead написа:ти какво каза![]()
![]()
ако не върви за 150 за колко върви, за 75 на газ ?
kaloqn_bachev написа:Petrolhead написа:ти какво каза![]()
![]()
ако не върви за 150 за колко върви, за 75 на газ ?
Знам че караш абф и секи си хвали неговото .
Дай да го сравниме с коли от неговия клас например опел астра там база за сравнение мисла че няма със кое друго с пежо 306 и там май нема база за сравнение с кое друго май осфен некоя 20-ка в бмв е36 да не кажа че и там нещата са на кантар, просто сток абф си е куц кон .И аз карам голф не ме разбирай погрешно ама тва е самата истинаколкото и да не ми се иска
Wallkera_G60 написа:...
май осфен некоя 20-ка в бмв е36 да не кажа че и там нещата са на кантар...![]()
![]()
Ааа ти колко си.... думи нямам,някой твой приятел да не те е излъгал,че караш АБФ,а всъщност да караш 2е
![]()
(без да обиждам никой)
btw. Жалко,че си от Враждебна...
kaloqn_bachev написа:Wallkera_G60 написа:...
май осфен некоя 20-ка в бмв е36 да не кажа че и там нещата са на кантар...![]()
![]()
Ааа ти колко си.... думи нямам,някой твой приятел да не те е излъгал,че караш АБФ,а всъщност да караш 2е
![]()
(без да обиждам никой)
btw. Жалко,че си от Враждебна...
ти си жалак бате нагледал съм се на абф-и и то доста читави тая кола си е мъртво родена ти като имаш толко бърз абф докарай го ще ти намери и астра да те бие и бмв 20-ка да те бие и пежо да те бие стокови аз спирам до тука що явно нормален разговор с селяци не мое се проведе
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта