Какво става с децата на БГ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Пон 05 юни 2006 16:27

denitu написа:Как може деца 7ми клас да ходят на дискотека и там да им се продава алкохол? Как може деца да се разхождат по улиците след 22часа като се знае че има вечерен час за тях?

Айде сега - колега, ти в 7 клас не си ли се напивал на дискотека?!!! Аз да, много пъти...(хубаво, че нямаше трева...). И се разхождах по улиците след 22 часа...и ме ловяха полицаи (имаше вечерен час и задължително ходене с униформи, освен събота и неделя). И ме прибираха от педагогическата стая. И ме чукаха каките ( да са живи и здрави, че досега щях да съм девствен) и счупих 2 коли - едната в дерето, другата най-хитро ударих директно в блока:))))
Хайде стига толкова - това беше за моят 7 клас...:)))

На 36 години съм, завърших 2 висши образования, работя кат шеф....не мислиш ли че прекаляваме с тези "лоши" нови поколения. Я се сети кви цветенца ние сме били? :lol: 8)

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пон 05 юни 2006 16:34

Kaizer Soze написа:
denitu написа:Как може деца 7ми клас да ходят на дискотека и там да им се продава алкохол? Как може деца да се разхождат по улиците след 22часа като се знае че има вечерен час за тях?

Айде сега - колега, ти в 7 клас не си ли се напивал на дискотека?!!! Аз да, много пъти...(хубаво, че нямаше трева...). И се разхождах по улиците след 22 часа...и ме ловяха полицаи (имаше вечерен час и задължително ходене с униформи, освен събота и неделя). И ме прибираха от педагогическата стая. И ме чукаха каките ( да са живи и здрави, че досега щях да съм девствен) и счупих 2 коли - едната в дерето, другата най-хитро ударих директно в блока:))))
Хайде стига толкова - това беше за моят 7 клас...:)))

На 36 години съм, завърших 2 висши образования, работя кат шеф....не мислиш ли че прекаляваме с тези "лоши" нови поколения. Я се сети кви цветенца ние сме били? :lol: 8)

ДА,обаче сега сичко е в осъвременен вариант...тогава ако е нямало трева сега тревата вече е демоде масово почват с амфетамини да се друсат и със сички други видове евтини наркотици.а тея вещества оставят следа за цял живот...боя е най-малкото.тоя отминава и заминава, пиенето също не е кой знае какво.обаче я се замисли като дете ако си почнал с тия вещества сега на какво дередже щеше да си.щото те и мярка нямат.аз съм от малките пишлемета на 20-ина години и доскоро съм бил в училище и много добре знам кво правят тия малки деградантчета.може ли да се сравни това че ти си се разхождал след 22 часа без униформа и тн с това че те отивайки на даскало шмъркат в кенефите и пушат една за отскок и получават гърчове по неопитните само и само мацката от съседния клас да ги види.а досега ДОРИ не сме започнали с момичетата а там ако почнеме да обсъждаме глава ше ни заболи.нима е нормално момичета на по 13-14 години да пушат като комини да правят секс като луди въпреки че дори не познават елементарното устройство на тялото си и да се тъпчат с противозачатъчни без да подозират че това не са бонбонки просто и че могат да им увредят половата система и после ше искат деца ама нема.абе умрела работа.потресен съм.но няма смисъл да го превръщаме в толкова задълбочена дискусия.

Последна промяна от Kozunak на Пон 05 юни 2006 16:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
denitu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот denitu » Пон 05 юни 2006 16:35

Хаха. Ама сега не си алкохолик, наркоман, дилър и така нататък.. А като ги гледаш тези деца какви мислиш ще станат? А за напиването и дискотеките аз явно съм била "задръстена" и тези неща не са ме вълнували и като се замисля се сещам защо..Родителите ми са от строгите явно.. Като бях на 5 год ме накараха да пуша и оттогава съм отвратена от цигарите..Но разбираш ли трябва да има граница на нещата..А аз тук тази граница не я виждам!!!

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Пон 05 юни 2006 16:38

Аз също съм на 20, и определено съм съгласен със всичко което Козунак-а каза. Сичко стои по този начин, и ме навежда на един въпрос... Дали сичко това става заради възпитанието, или когато родителите са били мн мили и са глезили децата си са ги изтървали от контрол?

Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Пон 05 юни 2006 16:42

Предавам се:))) излизам от дискусията - без да сравнявам "преди" и "сега" исках да кажа, че "доброто старо време" не е по-добро от сегашното. Нещата винаги са еквивалентни.

Това е като разбирането за щастието/нещастието - разпределено е на всички по равно, само дето всеки го усеща различно.

Приятна седмица на всички :)

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 05 юни 2006 17:27

нещо пропуснах купона тоя път май.....
боя на наркомана му беше малко...аз ако бех на оня скейтър, лелеееее
видяхте ли че тва леке пак налиташе....
така щях да го подреда че да не може да ходи една седмица, и после ще викна полиция и ще кажа че ми е бръкнал в джоба......

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 05 юни 2006 17:48

Хора, ние живеем в "Първична сила" и световната федерация по кеч :) Какво ви очудват подобни изпълнения?

Донякъде споделям мнението на Kaizer Soze, знам на младини какви магарии съм правил и какви приказки са се приказвали по мой адрес :) а сега съм нормален човек.

А в горната случка заради която се вихри тази тема, убеден съм 100%, че скейтъра е предварително подготвен за случката - носи си оръжие и камера :) това не е случайно. Просто "отворкото" е изчакал някоя "бройка" и е започнала сценката. Та това е по-гадното в случая - че не го прави да се защити, а специално са отишли групичка там, за да "размажат мутрата на някой гаден наркоман"!

П.П. Никога не съм се кефил на скейтърите и техния лайфстайл... просто яко sux.

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пон 05 юни 2006 17:49

Такива случки са ставали и в моето детство, и сигурен съм - в детството на всеки. Така че стига с тези определения от типа "мале, тази днешната младеж, колко е пропаднала"...

Според мен тоя пич боя няма да му помогне. Утре пак ще се прави на отворен на някой друг, може би пак на същото момче. Както и да е, мисля че пича постъпи правилно, наби му шамарите (по-скоро тупалките), и го остави на мира. Личеше си, че не е някой комплексар, който в този случай би си излял всичката агресия в/у по-малкия от него.

Въобще в тия случаи обикновенно са виновни не малките лигави пишльовци, ами техните родители :wink: . Така че, яко някой е за бой, то това са именно те - родителите.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 05 юни 2006 17:52

ACCELERATOR написа:Така че, яко някой е за бой, то това са именно те - родителите.

Това е истината! Както се казва, крушата не пада по-далеч от дървото.

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пон 05 юни 2006 17:52

musura написа:А в горната случка заради която се вихри тази тема, убеден съм 100%, че скейтъра е предварително подготвен за случката - носи си оръжие и камера :) това не е случайно. Просто "отворкото" е изчакал някоя "бройка" и е започнала сценката. Та това е по-гадното в случая - че не го прави да се защити, а специално са отишли групичка там, за да "размажат мутрата на някой гаден наркоман"!

П.П. Никога не съм се кефил на скейтърите и техния лайфстайл... просто яко sux.

Не съм съгласен, личеше си, че на скейтъра не му се занимава, на няколко пъти се опита да се измъкне от положението. Виждал съм хора, които отиват някъде с идеята да се заядат и да се сбият с някого, няма нищо общо просто.
А колкото за камерата - те по цял ден си снимат номерата, винаги има по някой с камера.

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Пон 05 юни 2006 18:44

Помяри винаги е имало ....както се вижда от видеото все още има....и както може би предполагате винаги ще има. Това си е Общоизвестен факт. Малко известен факт е че НАВСЯКЪДЕ хората реагират по този начин. Не се чудте защо хората нищо не намправиха щото аз се чудя едно време посред бел ден като некакъв глупак изнасилил 16 годишно момиче що пак хората само са гледали. Некакъв дедка само се заял и отнесъл боя. Девойката след 2 години разправия си оттеглила молбата от полицията познайте защо! А и тия работи за Полицията в БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ пак не са верни. Реалната опасност при едно нападение е около 45 - 60 секунди (на видеото боя също е толкова горе долу) Никоя полиция няма да реагира навреме. Да не говоря че полицията никога не знае кой е нападателя кой е с оръжие и кои не. Така че опре ли ножа в гърлото се оправяш сам. Кои с муслули кои с акъл кои с оръжие. Оня пиян глупак каде наръга 35 човека на откриването на Централната гара в Берлин също беше 16 години. На място което е потенциялна цел на терористите в момент в които има незнам си колко души целата полиция и охрана е чакала глупака да преебе 35 човека. Това е положението.....разчиташ само на себе си пък каквото сабя покаже.

п.п. младежта в БГ е значитлно по уравновесена и нормална от малолетните ''Gangboys'' в берлин Париж Рим или лондон. Факт който може поне малко да ни успокои.

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пон 05 юни 2006 18:50

сега полиция общество кой виновен кой прав кой крив...
първо наркомана не е човек (имам предвид че не реагира адекватно и не мисли като нормален човек)
а обществтото е всеки за себе си
случка преди 1 година на спирката на пазар красно село (17:00!!!)
ходихме да ядем при арабите 5 човека с колата ми
тамън тръгваме и се спряли на светофара точно пред спирката и гледаме как един цървул (наркоман някъде към 18-20год.) дърпа бута псува момиче някъде на 15-16 тамън светва зелено газ в пряката спирам слизаме и с бързи темпове натам, в този момент се намерил единственият!! човек който се решил да се намеси - един дядо сигурно на 90г - наркомана тамън му налита на него и го сгази товарният влак (5 човека)
и тамън ще го почваме както си трябва и онова момичето като се метна върху него да го защитава той не бил такъв бил свестен не знам си какво ние гледаме тъпо "гледаме и не вярваме на ушите си" (дядото все едно беше на кеч отишъл - строшете му главата, начупете му пръстите, пребийте гооооо) та ние си тръгнахме...
какво да им се месиме на младите като се обичат
сега ако трябва да се намеся при подобен инцидент ще се почудя малко, но пак ще действам (на 100 път ще се откажа и ше стана част от публиката)

Потребителски аватар
20vTurbo
Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
Контакти:

Мнениеот 20vTurbo » Пон 05 юни 2006 19:09

DragoGT написа:и тамън ще го почваме както си трябва и онова момичето като се метна върху него да го защитава той не бил такъв бил свестен не знам си какво

Тъжно ... :roll: следващият път, я ще я пребие, я ще я наръга .... и никой няма да и помогне. Да ги бяхте набили и двамата ... после искайте 5лв от дядото за шоуто.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 05 юни 2006 21:22

DragoGT написа:...

:( и аз съм имал подобен случай на младини - в ранните часове минаваме покрай един парк и от една пейка се чуват яки шамари и девойка пищи. Ние бяхме 3-4 човека, веднага без обяснения го захващаме идиота, а мадамата като писна два пъти повече отгоре ни, като ни заблъска ... ние така :shock Гушна си пиандето под мишница и псувайки ни, се отдалечиха ...

Иначе за колегата Brezel, не съм съгласен, че навсякъде е така. Само погледнете предаването "Без думи" по БТВ - готини номера спретнати на случайни хора. Някой са доста "солени" и какво ? Хората се смеят от все сърце на провокациите. Тук обаче, ако някой ти лисне кофа вода пред НДК примерно, първата реакция ще е "Абе аз що не ти е*а майката!" :rocketwhore ...

Та хора всякакви, ама тук наистина са полудели голям процент. Както се казва, някак си са по-близо до кораба-майка :lol:

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Пон 05 юни 2006 21:25

musura написа:...Както се казва, някак си са по-близо до кораба-майка :lol:

Според мен даже се отдалечават от него :shock

Върни се в “ОФФ-Топик - други”