Ами ако може да кажа няколко думи:
1-во за хотелския комплекс /мисля че 100% мненията са еднакви/ - беше страхотно.
2-ро имаше разминаване с програмата която беше обявена, а по-точно мач, състезанието с гумите и огледа за най-красив автомобил /все си мисля че претендентите трябваше да съберът колите на едно място и т.н. /В този ред на мисли искам да спомена че според мен има един ощетен, а по-точно L&R, чиято Бора мисля е много добре пипната/
3-то това с гонките - тук не може и дума да става да се обвинява организацията.
4-то малко се издразних /а мисля че и не само аз/ от това висена пред стадиона без да се знае какво става от 90% от събралите се, но мисля че това ще е един добър урок за всички.
Иначе като цяло всичко мина много добре.
Другото което беше един минус според мен - седиш и говориш с някой и не знаеш кой е, а бяхме доста хора и за мен имаше доста непознати. /все си мисля че занапред ще е добре всеки да си турне по една табелка - поне за известно време за да може да знаеш с кой общуваш/
Хареса ли ви събора в Елена??
- ItsoVT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
°niksi° написа:Другото което беше един минус според мен - седиш и говориш с някой и не знаеш кой е, а бяхме доста хора и за мен имаше доста непознати. /все си мисля че занапред ще е добре всеки да си турне по една табелка - поне за известно време за да може да знаеш с кой общуваш/
Това наистина е кофти особенно за хората от другите градове/в случая като мен примерно/щото от София често се събирате и се знаете , пък е неприятно да питаш ти кой си и т.н.
- Golf_3_tuning
- Автомобил:
- Двигател:
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Ivcho написа:Tishku написа:Страхотни снимки. Обещахте ми снимки - и ето... Още немога да ги разгледам всичките, но май сте си прекарали супер?
Ако знаеш аз какво съм ти приготвил
Хех:

Всичките снимки са ето тук:
http://vwclub.bg/~spirit/pics/sresh ... 4.06.2006/
- inoi
- Автомобил: VW Golf III
- Двигател: AFT 1996
- Контакти:
Да се изкажа и аз:
Въпреки всичките труднасти които съпровождат организацията на едно такова събитие - финансови, административни и т.н. мога да кажа , че както Първия така и Вторият Национален Събор на клуба в Елена беше организиран отлично.
Искам да благодаря на всички които участваха в организацията на събора както и на всички участници за приятното прекарване.
Ще очаквам Третия Национален Събор на клуба с нетърпение

Въпреки всичките труднасти които съпровождат организацията на едно такова събитие - финансови, административни и т.н. мога да кажа , че както Първия така и Вторият Национален Събор на клуба в Елена беше организиран отлично.
Искам да благодаря на всички които участваха в организацията на събора както и на всички участници за приятното прекарване.
Ще очаквам Третия Национален Събор на клуба с нетърпение

- neocom
- Автомобил: B9
- Двигател:
Супер си беше събора, толкова добре не съм си прекарвал отдавна.
Пиша защото имам една идея от друг клуб. ЗАщО НЕ ПОМИСЛИМ И ЗА ЕСЕННО ИЗДАНИЕ НА СЪБОРА. Така ще може да се виждаме по-често, защото веднъж в годината си е доста рядко за хора като мене, които почти нямат възможност да присъстват на месечните сбирки.
Помислете върху идеята.... аз ще ви я припомня пак малко по-късно.
Пиша защото имам една идея от друг клуб. ЗАщО НЕ ПОМИСЛИМ И ЗА ЕСЕННО ИЗДАНИЕ НА СЪБОРА. Така ще може да се виждаме по-често, защото веднъж в годината си е доста рядко за хора като мене, които почти нямат възможност да присъстват на месечните сбирки.
Помислете върху идеята.... аз ще ви я припомня пак малко по-късно.
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
Аз искам първо да се извиня на всички които подведох...
за съжаление така се случи че в 15:00 в петък се обадиха от общината и ми съобщиха че състезание въобще няма да има и след това договорихме това компромисно трасе...
знам че беше кофти знам че нямаше къде да се паркира знам че нямаше тръпката от състезанието кола до кола
но аз лично в събота през ноща сънувах кошмари как някоя кола влиза в публиката... не знам за вас...
този "провал" го изтрадах много!
Извинявам се пак!
бяхме много по-добре подготвени но за съжаление не всичко зависеше от нас!
Радвам се че има хора които въпреки това са изкарали добре, но осъзнавам
че разочаровахме много хора които биха път само за един ден и се надяваха на това състезание!
Извинявайте!
п.п. това за никовете и имената е добра идея!
за другият път ще се има предвид
въпреки че не всички искат да ги разпознаят...
за съжаление така се случи че в 15:00 в петък се обадиха от общината и ми съобщиха че състезание въобще няма да има и след това договорихме това компромисно трасе...
знам че беше кофти знам че нямаше къде да се паркира знам че нямаше тръпката от състезанието кола до кола
но аз лично в събота през ноща сънувах кошмари как някоя кола влиза в публиката... не знам за вас...
този "провал" го изтрадах много!
Извинявам се пак!
бяхме много по-добре подготвени но за съжаление не всичко зависеше от нас!
Радвам се че има хора които въпреки това са изкарали добре, но осъзнавам
че разочаровахме много хора които биха път само за един ден и се надяваха на това състезание!
Извинявайте!

п.п. това за никовете и имената е добра идея!
за другият път ще се има предвид
въпреки че не всички искат да ги разпознаят...