Здравейте, тъй като ми се налага да се преместя да живея в Драгалевци, бихте ли ми препоръчали добър интернет доставчик в Драгалевци.
Благодаря предварително.
Препоръчайте добър интернет провайдер в Драгалевци
Re: Препоръчайте добър интернет провайдер в Драгалевци
Нямаш много опции за Драгалевци.
Аз живея в Бояна и опцията е само повернет
Другите са все 3 в 1, като приятели казват, че и 3те нестават, по добре всяко за себе си.
Аз живея в Бояна и опцията е само повернет

Другите са все 3 в 1, като приятели казват, че и 3те нестават, по добре всяко за себе си.
Обаждах се вече на PowerNet, но те нямат покритие в Драгалевци.
Покритие имат Prolan и NetIp, но те пък нямат денонощна поддръжка и не ги знам като гръмне вечер светкавица да не ми угасне инета, когато най-много ми трябва. Чудя се и за Blizoo. Как мислите - малки местни доставици (Prolan и NetIp) или Blizoo ?
Покритие имат Prolan и NetIp, но те пък нямат денонощна поддръжка и не ги знам като гръмне вечер светкавица да не ми угасне инета, когато най-много ми трябва. Чудя се и за Blizoo. Как мислите - малки местни доставици (Prolan и NetIp) или Blizoo ?
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
За близу имаше отрицателни отзиви във форума, по-специално към нета им в провинцията.
Аз бих взел някой квартален + бекъп 3g нет от някой GSM оператор на предплатена тарифа.
Аз бих взел някой квартален + бекъп 3g нет от някой GSM оператор на предплатена тарифа.
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Бях на стаж в blizoo, знам за кво иде реч, бягай надалеч 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
theraven написа:Бях на стаж в blizoo, знам за кво иде реч, бягай надалеч
ееее,бива ли такива работи сега

Айде сподели кво толкова стряскащо има в зуу

- onion
- R.I.P
- Автомобил: Passat B3 1800 mono
- Двигател: ABS 92
http://cores.biz/
много съм доволен от тях , домашния нет ми е от тях , имат добър съпорт ... бързо оправят бакиите когато има бум-тряс. Гледам на сайта им покрива Драгалевци , пише ново ... преди не покриваха.
Съпортвали са ме по ICQ също
И телефона ми е от тях. Говориш - плащаш, не говориш - не плащаш. Няма месечна такса , разговорите по мои сметки излизаха по-евтини от Виваkом
Бая телевизии предлагат , но аз си бях сложил Булсат та не се възползвах.
много съм доволен от тях , домашния нет ми е от тях , имат добър съпорт ... бързо оправят бакиите когато има бум-тряс. Гледам на сайта им покрива Драгалевци , пише ново ... преди не покриваха.
Съпортвали са ме по ICQ също

И телефона ми е от тях. Говориш - плащаш, не говориш - не плащаш. Няма месечна такса , разговорите по мои сметки излизаха по-евтини от Виваkом

Бая телевизии предлагат , но аз си бях сложил Булсат та не се възползвах.
За кореснет :
звънях да питами там за Бояна, казаха ми, че трябва да ми е открита къщата от дървета и да е на равнището на една тукашна улица...иначе оптиката нямало да предава.
Е как в Бояна да стане това
Дано не е същото положението за Драгалевци...
звънях да питами там за Бояна, казаха ми, че трябва да ми е открита къщата от дървета и да е на равнището на една тукашна улица...иначе оптиката нямало да предава.
Е как в Бояна да стане това

Дано не е същото положението за Драгалевци...
- onion
- R.I.P
- Автомобил: Passat B3 1800 mono
- Двигател: ABS 92
Не мога да кажа дали ще могат , просто казах моя доставчик като преди това погледнах дали покриват Драгалево. Нека колегата звънне и пита за конкретния адрес дали има покритие.
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
blinder написа:казаха ми, че трябва да ми е открита къщата от дървета и да е на равнището на една тукашна улица...иначе оптиката нямало да предава.
Колега, това е безжична (wireless) връзка. Оптика е оптичен кабел, който не се влияе от магнитно поле и от светкавици, камоли от височина и дървета. За съжаление 90% от интернета в България го водят по рекламите "Оптичен", както едно време беше модерно кабелен интернет, а не слагат никаква оптика...
Незнам колега, какво са имали впредвид, аз казвам това което мен излъгаха
.
Иначе в момента съм довален от повернет, след обновяване на мрежата, иначе преди постоянно бях на телефона
.

Иначе в момента съм довален от повернет, след обновяване на мрежата, иначе преди постоянно бях на телефона

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм с NetIP от самото начало когато пуснаха интернет в Драгалевци. Момчетата са много точни. В началото наистина имаше прекъсвания но сега всичко е ок. Момчетата които изградиха мрежата са от Драгалевци и ако има буря или нещо излизат и действат, няма значение дали е 18-19-20 часа, стига да може се работи. 

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”