Ауто плюс - впечатления

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Re: Ауто плюс все по-голям минус за нас...

Мнениеот hooligan_sk » Вто 29 юни 2010 11:57

Ами 3 години по-късно, клубните майстори все така си пазаруват от ауто + и имам сумати части от там, тампони, ремъци филтри, нищо не се е развалило още. Такаче явно си зависи какво взимаш от тях :да:

Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Вто 29 юни 2010 22:17

Тази тема е нагледен пример за това, че не се прави разлика между ново и ново. Няма как ментака да издържи 5 години и да струва стотинки. Ауто+ въобще не са виновни за качеството на продукцията, само за цените. :drunk

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Сря 30 юни 2010 1:16

Това аПто+ ли е http://www.stelki.bg/page/3/za-nas.html

От тях щях да поръчвам цимермани имат доста богат каталог и доста скъпичко, и все ми се върти в главата, че този магазин е на Aвто+... ??? Дано да не е. Неква идея?

Потребителски аватар
lud_dj
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lud_dj » Сря 30 юни 2010 1:44

Онзи ден взех един тампон за скоростите на ибизата и е супер твърд направо яко вибрации по таблото :banghead: белкем се отпусне след някой киометър !

Ауто +

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 01 юли 2010 7:46

lud_dj написа:Онзи ден взех един тампон за скоростите на ибизата и е супер твърд направо яко вибрации по таблото :banghead: белкем се отпусне след някой киометър !

Ауто +
Няма, аз вече една година се мъча с тези вибрации, сменявах какво ли не, кабели, свещи, палец и дист. капачка, бях на път да сменя главата на двигателя... :screwy
Сменяй го този тампон с читав, само не питай от къде да го вземеш, нямам представа. Аз още не съм го сменил, но ще стане скоро...

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Пет 02 юли 2010 7:28

Kuncavia написа:Това аПто+ ли е http://www.stelki.bg/page/3/za-nas.html

От тях щях да поръчвам цимермани имат доста богат каталог и доста скъпичко, и все ми се върти в главата, че този магазин е на Aвто+... ??? Дано да не е. Неква идея?

Не е Ауто+. Едно малко магазинче са и дават хубави цени и отстъпки на място. От там съм пазарувал 4 диска цимерман + 4 комплекта накладки. Цените бяха повече от добри.

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Пет 02 юли 2010 9:51

batetony67 написа:Тази тема е нагледен пример за това, че не се прави разлика между ново и ново. Няма как ментака да издържи 5 години и да струва стотинки. Ауто+ въобще не са виновни за качеството на продукцията, само за цените. :drunk

Не си прав, лошо е когато даваш много пари като за истинско, слагаш го и си мислиш, че е истинско, а се оказва ментак :!:

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Съб 03 юли 2010 1:53

Аз от тях пазаря от има няма 8 години. Купувал съм вякакви неща.... за Ауди C4, Голф 2, Голф 4.... никога несъм имал каквито и да е проблеми с каквото и да е.

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Съб 03 юли 2010 8:06

vasstop написа:
lud_dj написа:Онзи ден взех един тампон за скоростите на ибизата и е супер твърд направо яко вибрации по таблото :banghead: белкем се отпусне след някой киометър !

Ауто +
Няма, аз вече една година се мъча с тези вибрации, сменявах какво ли не, кабели, свещи, палец и дист. капачка, бях на път да сменя главата на двигателя... :screwy
Сменяй го този тампон с читав, само не питай от къде да го вземеш, нямам представа. Аз още не съм го сменил, но ще стане скоро...

Пробвайте в Лемфьордер под моста Чавдар. Уж са официален представител... Другата алтернатива - оригинален от вносител, но вероятно там цената ще ви откаже :shock

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Сря 11 авг 2010 16:52

Аз взех от Ауто+ преден тампон за двигателя на Б5. Казаха, че бил оригинален, Лемфьордер, 8лв. На самия тампон е имало номер или надпис, но беше издялкан. Смених стария тампон с този и стана по-лошо, вибрациите се усилиха. Старият тампон, който е оригинален беше много лек и от пореста гума, а ментака от Ауто+ - от черна твърда и тежка гума, изкара месец или към 500км. и се скъса. Майстор ми каза, че оригинален струва 7лв. Ще го сменям пак, смяната е 20лв...
Това от мен.

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Сря 11 авг 2010 17:04

Аз досега от там съм пазарувал филтри и един датчик за температурата на водата.Работи си...При Никси полуоска с вътрешно каре, пак оттам. Накладки съм поръчал.Доволен съм...

dj_jerry_best
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот dj_jerry_best » Нед 12 сеп 2010 1:07

Да така е колеги.Преди около седмица си взех от тях кабела от бобината до дистрибутурната капачка и сега елате да го видите<свети като дискотека<колата прекасва трещи и направо ужас.Марката на кабела е "БОШ"

Потребителски аватар
deversant
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот deversant » Съб 02 окт 2010 9:48

velinsl написа:
LiRiX написа:Мен ми се струва, че ме изгърбиха за бушонче, от онези мъничките, 10ампера 2лв Топран ли какво беше... викам си хубу, тия малките може би са по-скъпи... после чух, че били по 20ст. :shock

За китайските боклуци са по 20 стотинки - да така е. Чувал съм за тях, че подпалвам автомобили. Няъде имаше и експеримент(четох скоро, не знам къде, може и тук да е било).
Но и тия от 2лв не е гаранция, че са стока в нашата родина.

Бущони от магазин за електроника!!!По 76ст. купувах 30А,а разликата е че китаеца произвежда...а тези са и тествани,затова са малко по скъпи!
От ауто+ съм вземал за поло 6Н термостат берн (4 години яко топло духа парното още след 3-тият завой),лагер за скоростна кутия (1.9Д,поръчват го от юнито за 50 кинта),и от тва съм доволен кара вече 12к (а скоростните кутии са проблем)
За голф 4 лагер ина за макверсона 9лв-доволен!!!И термостат берн (щото за полото такъв си купих),ама малко ме е страх да го монтирам...имам съмнения,че тоя път ще ги препсувам.Дано не се окажа пак прав,че ше требва пак да сменям термостата(и тоя термостат излезна супер).От англииския ибей задни тампони(оригинални vw),задни тампони на предният носач + тампон ст.щанга със скобите (FEBI) -110лв като в ауто+ тези неща идваха на 160лв без отсъпка (лемфиордер уж)

Последна промяна от deversant на Нед 03 окт 2010 19:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kiki1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiki1 » Съб 02 окт 2010 10:06

Дайте някой немски сайт за поръчка на части,който има доставка до БГ,че от тук ми писна да се набутвам за части трето качество :banghead:

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Нед 03 окт 2010 12:53

зарежи швабите са големи тулупи
джасай Англия

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”