Подмяна на слушалки на нокиа 5130

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
venmin
Автомобил:
Двигател:

Подмяна на слушалки на нокиа 5130

Мнениеот venmin » Сря 30 юни 2010 19:07

Както си свиреше едната слушалка в ухото ми а другата беше на бюрото ми ми замириса на нещо изгоряло.Като бутнах едната слушалка тя беше направо пареща.Изключих набързо и ги оставих.След това ги включвам ама едната работи едно такова глухо.Днес отивам да ги сменям ,защото имат 6 месеца гаранция.Нося си аз гар.карта ама не искат да ми го сменят.Казах си ок аз съм с грешка.След това си отворих книжката и там пишеше Гаранционен срок а б и ц.Б гласи "шест (6)месеца за следните консумативи и аксесоари:батерии ,зарядни устройства ,настолни поставки ,слушалки ,кабели и капаци".Става въпрос за абонаментен план на виваком.

п.п.Слушалките са тези Изображение

Потребителски аватар
onion
R.I.P
Автомобил: Passat B3 1800 mono
Двигател: ABS 92

Re: Подмяна на слушалки на нокиа 5130

Мнениеот onion » Сря 30 юни 2010 19:18

И какво се иска от нас ? Не видях конкретен въпрос никъде, един вид ни осведомяваш за случилото се със твоите слушалки ?!

Ако са в гаранция отиваш да ти ги сменят , и там настояваш докато не ги сменят и това е ...

venmin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот venmin » Сря 30 юни 2010 19:27

В гаранция са ама ония от виваком се правят на ударени и ми казват да си купя нови.

Потребителски аватар
vwfena
Автомобил: VW passat
Двигател: PB 1991
Контакти:

Мнениеот vwfena » Сря 30 юни 2010 19:38

Има ли го написано в гаранцията и с каква гаранция е, мисля че само гаранция на нокиа ги покрива тези неща, ако гаранцията ти е виваком, прочети техните гаранционни условия и ако и там пише 6 месеца гаранция, настояваш да ти ги сменят. :)

venmin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот venmin » Сря 30 юни 2010 20:26

Колега тези неща са написани в книжката на телефона.Нямам гаранционна карта а само един приемо - предавателен протокол .защипан с телбод към книжката на телефона.Това ми подсказва ,че съм в правото си.Ако и други мислят така отивам пак.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 01 юли 2010 1:56

Ако ти е кофти да вдигаш скандали, и си от София, с удоволствие бих отишъл да им вдигна кръвното за едни слушалки mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”