Реших, докато чакам неделята и ежедневно си пръскам със спрея по пробките, да купя две нови.
Ама - йок! До сега, където и да съм проверил (5-6 магазина) - все няма. На едно място ми предложиха с поръчка и доставка ... 13 лева ... ЕДНАТА!
Че аз за 10 лева купих целия заден цилиндър! Толкова ли пък да са скъпи тия джаджи?
Не, че съм на зор ама ми се ше да ги сменя, като ги отвия. Шестограма им се е поизял вече и 11-ката ключе си хлопа.
Някаква идея, къде в Пловдив могат да се намерят тия пробки?
М10 са и са за ключ 11.
Въпрос(и) около спирачките.-решени/щуцери,цилиндър/
- hop
- Автомобил: VW Touran 2005
- Двигател:
Спешъл 10х на radotom.
Намерих си щуцерите, (оказа се, че този модел - М10, са доста кът)точно там, където ми каза - Авто Плюс. И за съвсем поносимото 2,10 лв. едниния (а къде са 13, а?...). Смених ги.
И спрея свърши работа. Минах и без нагряване.
Смених и другия заден спирачен цилиндър с нов.
Претакане, овъзбездушаване и ...
Тия дни смятам да откарам вентиното на стенд за спирачки, че да видя, дали всичко е ОК.
Бтв, има една тънкост в обезвъдушаването. Ама ще видя, дали не е споделена вече тук.
Намерих си щуцерите, (оказа се, че този модел - М10, са доста кът)точно там, където ми каза - Авто Плюс. И за съвсем поносимото 2,10 лв. едниния (а къде са 13, а?...). Смених ги.
И спрея свърши работа. Минах и без нагряване.
Смених и другия заден спирачен цилиндър с нов.
Претакане, овъзбездушаване и ...

Тия дни смятам да откарам вентиното на стенд за спирачки, че да видя, дали всичко е ОК.
Бтв, има една тънкост в обезвъдушаването. Ама ще видя, дали не е споделена вече тук.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”