! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот theultimate » Нед 27 юни 2010 13:30

Няма култура. И ние с трабантите правихме 2-3 пъти парад - като нямаше полиция всеки се буташе безпричинно да се престрои насред колоната, дори и при наличието на две патрулки - пак се опитваха...

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Пон 28 юни 2010 15:11

От време на време ставам свидетел на едни случки, които много, ама много ме радват. Днес един с джип реши че може да направи обратен завой напук на всички правила, да ама уцели греда, на светофара беше спряла не обозначена полицейска кола пълна с босове вътре, е та тоя го държаха половин час, и голямо писане беше!

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 30 юни 2010 0:27

bobocamaro написа:Към 12.30 днес полицая от будката на "моста на влюбените" спря движението по "България" за да пропусне колоната на алфаджиите,днес празнуват 100 години на марката.Келеша пред мен с някаква мърлява баничарка форд си позволи да се кара с полицая-куката побесня,но нямаше възможност да го привика после.Колоната им беше адски дълга,точиха се около 10 минути поне-всяка кола със знаменце.Зад тях пак караше патрулка която буквално със "засичане",сирени и крясъци озаптяваше "цивилните коли" по "Е.Георгиев" да не изпреварват колоната на Алфа.Пошашавих се и не снимах нищо,свинска долна работа от страна на другите участници.Дано на хората юбилея им мине по вода..

:oops:

Последна промяна от hooligans на Чет 01 юли 2010 11:15, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nafta » Сря 30 юни 2010 7:50

...

Последна промяна от Nafta на Чет 01 юли 2010 21:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Сря 30 юни 2010 9:10

Преди малко с някакъв идиот или олигофрен да го нареча за по точно се разминаваме по ул одрин, аз съм със опела втората ми кола а кретена със голф 4, мястото за разминаване беше тясно и трябваше първо едната кола да мине после другата, аз бях малко по бърз и минах първи и този индивид от яд понеже аз минах първи и както се разминавахме този идиот зави рязко към мен за да ме стресне искаше да се удара в паркираните коли да ама аз не промених посокота на движение и той рязко се върна в пътя на милиметри от левия ми калник и в този момент му видях задоволната мутра, аз спрях отворих врата излезнах и започнах да псувам и да го приканвам копелето защото само това може да се каже за него, но не се върна а нямаше как да обърна колата зада го настигна, а най лошото е, че в този момент минаваше човек който вървеше покрай колите на улицата и аз ако не бях хладно кръвен а бях завил инстинктивно в дясно щях да претрепам човека!
КОПЕЛЕНЦЕ, АКО СИ ОТ ФОРУМА И ЧЕТЕШ ТОВА ДА ЗНАЕШ, ЧЕ ТИ ЗАПОМНИХ МАЗНАТА МУТРА И АКО ТЕ ВИДА ЩЕ ТЕ СМАЧКАМ!

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Сря 30 юни 2010 11:35

Nafta написа:Много тъпо изказване.
Особено последното.
И аз като засека колона с голфове тръгнала за някъде си казвам - " Я, диви карачи", ама се ограничавам в това си мислене само за себе си.
Много смешно, че се е бутнал човека, евала :bowdown

ако беше видял как караха някой от тях , друго щеше да говориш
......

бих съжалил за думите си и бих се извинил ако момчето е карало нормално и не е било то виновно...

Потребителски аватар
plamen000000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот plamen000000 » Сря 30 юни 2010 20:04

ISRalien написа:Колеги и колежки, ако някой инструктор/приятел/роднина ви е учил да паркирате само на ръчна, освободена от скорост, не го слушайте mhihi
Изображение
Особено по наклон mhihi
Изпускат тия ръчни, не им вярвайте много-много :)

СПАМ : Кой ли им дава на тия женици книжки, то е верно че на всеки може да се случи ама това и да искам немога да го направя!

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Мнениеот Night_elf » Сря 30 юни 2010 20:22

plamen000000 написа:СПАМ : Кой ли им дава на тия женици книжки, то е верно че на всеки може да се случи ама това и да искам немога да го направя!

ОФФ: Внимавай какво си пожелаваш mhihi

Около НБУ между другото ври от некадърници .. На мене вчера ми отнесоха огледалото :screwy

Потребителски аватар
plamen000000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот plamen000000 » Сря 30 юни 2010 20:27

Night_elf написа:
plamen000000 написа:СПАМ : Кой ли им дава на тия женици книжки, то е верно че на всеки може да се случи ама това и да искам немога да го направя!

ОФФ: Внимавай какво си пожелаваш mhihi

Около НБУ между другото ври от некадърници .. На мене вчера ми отнесоха огледалото :screwy

И между другото забравих че има и доста изключения от правилото.Аз днес на какво се нагледах ама пусти телефон не прави хубави снимки.Значи една мацка прави завои ка класическо, средностистическо кръстовище, не преценява да се изнесе правилно и в резултат помля сергия с маратонки 4х8 метра, на колега амбулантен търговец.За щастие жертви няма.

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Мнениеот Night_elf » Сря 30 юни 2010 20:57

:shock :shock :shock :shock :shock О боже ....
Много е подло да се говори за всички, под общ знаменател :да:
Сега и аз се сетих за поредната простотия на пътя днеска ... На кръговото на Павлово, един индивид вместо да си влезе в кръговото и да излезе от там където е влезнал, си направи обратен завой точно 3м преди на навлезе в кръговото ... :не:

Потребителски аватар
svetlin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот svetlin » Чет 01 юли 2010 2:22

На Панчарево алфата от шествието е била отнесена от някаква мазда. Резултата е откъснат заден мост на алфата. Виновен е бил този с маздата по становището на КАТ. Айде сега да похраним и шофьорите на Мазда :screwy

Потребителски аватар
G-HELL
Автомобил: Golf MKIII
Двигател:

Мнениеот G-HELL » Чет 01 юли 2010 6:16

doaiena написа: мястото за разминаване беше тясно и трябваше първо едната кола да мине после другата

По пътя към дома има една улица с един дълъг баир някъде посредата има стеснение (издадена къща към пътя), стеснението се пада като се качваш нагоре от другата страна.До колкото си спомням при положение че се изкачвам нагоре и съм в непосредствена близост до това стеснение ако отгоре се спуска кола трябва да спре и да ме пусне да мина,а не да ме напъват и да ме карат да кривя на дясно да заобикалям стълбовете (на осветлението) по тротоара за да им давам аз път. Разбирам да съм далеко и да имат време да преминат през това стеснение преди да съм стигнал до там, но при положение че съм на едно 20-30 метра разстояние и да ме пристикат... Казал съм че ако още веднъж някой го направи това, да си помисли че може да мине преди мен отнемайки ми предимството ще закривя волана на ляво и ще му направя една барикада да го питам къде ще отиде, а може и да извадя тръбата от под седалката.Да се научат някой хора как се кара.Не постоянно да чувам младите шофьори били незнам си какви и незнам си какви... (понеже аз съм на 21-22 години и имам 2 год. стаж май спадам към младите шофьори) :roll: Млад, не млад... Няма как да съм перфектен,но малко или много старая се да си карам по пътя без да създавам предпоставки за ПТП като гледам да се съобразявам с другите и гледам да не им преча,обаче в последно време започвам много да дразня :twisted:

Потребителски аватар
vladovelin
Автомобил: Golf3 GTI
Двигател: 2E 1994

Мнениеот vladovelin » Чет 01 юли 2010 8:08

Защо не направим една анкета за цолажа на тръбите, които стоят под седалката ?
Така ще видим най-употребявания цолаж на тръби в коли.

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Чет 01 юли 2010 11:16

svetlin написа:На Панчарево алфата от шествието е била отнесена от някаква мазда. Резултата е откъснат заден мост на алфата. Виновен е бил този с маздата по становището на КАТ. Айде сега да похраним и шофьорите на Мазда :screwy

:banghead: :banghead:
Много съжелявам за случката
изказването ми беше не на място
извинявам се , просто един с алфа щеше да ме челоса мен и си помислих, че момчето и то е карало така
Съжелявам отново :bowdown

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Съб 03 юли 2010 13:10

stigaawee написа::oops: :oops: преди 2.3 нощи на блв.България минах с 190 към Бояна Ушевите само ме изгледаха и нищо не направиха .. нз защо mhihi а иначе по принцип през деня не повече от 70км то и трафика е ужасен и неможе повече..

Върни се в “Пътеводител”